Crackscracker Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Siema, sytuacja wygląda tak: Koledze padła karta graficzna (AMD) Kolega będzie kupował nową kartę (Nvidii) Problem w tym, że w systemie do którego nie ma obecnie dostępu, jest stary sterownik do karty od AMD Z tego co czytałem to wszyscy głośno trąbią że trzeba koniecznie odinstalować sterownik starej karty przed włożeniem nowej Tylko że w tej sytuacji nie bardzo jest jak Jak rozwiązać ten problem i czy konieczna jest ponowna instalacja systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Może być ciężko , sterowniki od AMD mogą się gryźć ze sterownikami od NV . Zresztą i tak musi zainstalować sterowniki od NV , systemowe mogą być za stare ( lub też za nowe jak to jakaś starsza karta ) lub wybrakowane . Więc wtedy może usunąć sterownik od AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Godzinę temu, Crackscracker napisał: Koledze padła karta graficzna (AMD) Kolega będzie kupował nową kartę (Nvidii) Problem w tym, że w systemie do którego nie ma obecnie dostępu, jest stary sterownik do karty od AMD Z tego co czytałem to wszyscy głośno trąbią że trzeba koniecznie odinstalować sterownik starej karty przed włożeniem nowej Problemu nie miałem, kiedy wczoraj wymieniałem XFX RX460 na Palit GTX1650. Nawet starych sterowników AMD nie chciało mi się odinstalowywać na starym GPU, także zrobiłem to już po włożeniu nowej karty. Po odinstalowaniu na karcie nVidii sterowników do AMD, pobrałem najnowsze stery do nVidii i je normalnie zainstalowałem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Jeśli posiada grafikę w procesorze to podłączyć na chwilę,odinstalować pozostawione sterowniki przez DDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...