agus123 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 Interesuje mnie zakup drukarki mono tak do 1500 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marloo Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Może epsona M214, bardzo dobra drukarka i mieści się w Twoim budżecie. Spore gabaryty, ale drukuje, jak marzenie i koszty druku nie są kosmiczne, jak w przypadku niektórych drukarek. Druk dwustronny, podajnik za 250 arkuszy, rok gwarancji. Edytowane 11 Maja 2020 przez marloo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agus123 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Brzmi dobrze, dzięki za polecenie. W sumie brałem pod uwagę epsona, wcześniej nie miałem drukarek tej marki, ale czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karos Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Najważniejsze tak czy inaczej jest to, żeby drukarka była tania w eksploatacji, koszty drukowania muszą być niskie, szczególnie jak się dużo w firmie drukuje. Moim zdaniem warto wziąć pod uwagę epsony, mają dobry sprzęt, jednocześnie w dość przystępnych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...