kasias19 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 Cześć! Jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o stronę techniczną smartfonów dlatego proszę o pomoc z moim Honorem x4. Z bliżej nieznanych przyczyn nie działa funkcja nagrywania i odtwarzania filmów (te w przeglądarce i na YT chodzą bez problemu). Otwiera się aplikacja do nagrywania, ale sam przycisk nie reaguje. Podobnie jest z filmami - widzi je w folderze, ale chcąc go włączyć widzę tylko komunikat "Nie można odtwarzać tego materiału video". Da radę ogarnąć to jakoś samemu, czy zostaje tylko serwis? Telefon to Honor x4, Emui 3.0, Android 4.4.2 Z góry dzięki za każdą pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniuul Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 Myślę, że to błąd silnika wideo w sofcie. Spróbuj połączyć telefon z wifi lub włączyć sieć komórkową i pobrać najnowszą aktualizację. To moim zdaniem powinno rozwiązać problem. Jeśli jednak z jakiegoś powodu nie będziesz mógł automatycznie pobrać chociażby Androida 5.0, to możesz to zrobić ręcznie wyszukując plik .zip i przenosząc rozpakowane pliki na kartę microSD. Później na telefonie wchodzisz w Ustawienia –> Aktualizacje –> Local update –> wybierasz plik update.app i telefon powinien się automatycznie zrestartować i rozpocząć instalację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suziekinder Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 W dniu 22.05.2020 o 04:33, aniuul napisał: Myślę, że to błąd silnika wideo w sofcie. Spróbuj połączyć telefon z wifi lub włączyć sieć komórkową i pobrać najnowszą aktualizację. To moim zdaniem powinno rozwiązać problem. Jeśli jednak z jakiegoś powodu nie będziesz mógł automatycznie pobrać chociażby Androida 5.0, to możesz to zrobić ręcznie wyszukując plik .zip i przenosząc rozpakowane pliki na kartę microSD. Później na telefonie wchodzisz w Ustawienia –> Aktualizacje –> Local update –> wybierasz plik update.app i telefon powinien się automatycznie zrestartować i rozpocząć instalację. Ok, dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...