SanDiego Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Witajcie, czytam trochę tych artów w necie, ale to trochę marketingowy bełkot, więc lepiej będzie jak zapytam praktyków z forum. Otóż mam lapa HP FHD Ryzen 7 3700U 8G 512SSD i chciałbym mu kupić nowy monitor. Chcę go przymocować na ścianę (biurko nie będzie zbyt głębokie) i pomyślałem, że 27/29 cali to chyba będzie w porządku? Niby jakieś tam modele patrzyłem, ale tak: czy zwracać uwagę na czas reakcji? Część ma 5 ms, część 1 ms. Inne znowu mają 144 Hz czas odświeżania, inne mniej - czy to istotne? Czy karta Vega z laptopa i tak będzie swoje ustawienia powodować? Właśnie tego nie jestem pewien jak podejść do tych różnych ustawień. Będę wdzięczny, gdyby ktoś mógł polecić też jakieś modele - cena 1000, no max 1200 :) Zastosowania: praca biurowa, filmy HD/FHD, gry np. WoT i inne ;) - kolejność losowa Edytowane 12 Maja 2020 przez SanDiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...