devuone Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Cześć znajomy podrzucił mi starego PC do ogarnięcia - format + sprawdzenie bo pamietal ze dzwiekowka nie dziala. Sam posiadałem Xonara DG 5.1, bo po formacie i zainstalowaniu sterowników faktycznie dźwięk z płyty nie odpowiadał, zainstalowałem sterowniki od Xonara, sprawdzam a tam na pełnym włożeniu kabla jest dźwięk szarpany - w sensie zakłócenia, ciszej natomiast gdy wyjmę jack'a tak aby tylko wisiał w porcie to wszystko jest ok.. Stwierdziłem więc że pewnie Xonar jest trefny bo tez juz dawno go nie uzywalem i lezal w starym PC sam nie majac mozliwosci go przetestowac bo nie mam wejscia na tyle pinow na plycie glownej dalem znajomemu i twierdzil ze karta jest ok, czy jest mozliwosc zeby sterowniki po formacie rowniez te muzyczne pogryzly saie z xonarem? Tak czy siak odinstalowalem i wylaczylem reszte sterownikow muzycznych, mial ktos podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...