InMan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jestem posiadaczem Celerona 2200MHz. Temperatura w te upały wynosi 45-55*C a w czasie przeciazenia max. 60. Czy to nie jest za dużo ??? Radiator BOXowy, razem z procem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jak na intela to chyba troche duzo :/ ale specem nie jestem - sprawdzales cooler? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A co ma do tego czy Intel czy nie. Proce powyżej 2Ghz muszą się grzać, zwłaszcza na BOXowym coolerku i w takich warunakch jak teraz. Poszukaj lepszego chłodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Cytat A co ma do tego czy Intel czy nie. Proce powyżej 2Ghz muszą się grzać, zwłaszcza na BOXowym coolerku i w takich warunakch jak teraz. Poszukaj lepszego chłodzenia. Prawda, prawda, śwęta prawda. Tylko czakać na czasy kiedy ktoś powie : Co ma do tego czy Intel czy AMD, przecież oba procy są super wydajnie i tanie. HEHEHE, ale to tylko mażenia :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Siemka....u mnie w stresie jest max 58....teraz przegladam stronki i winamp wlaczony..temp 42- 43 obecnie nie podkrecony..w pokoju zajebiscie goraco..zaraz sie chyba rozpuszcze..buda zamknieta..wentyl BOX plus jeden doddatkowy w budzie..temp w srodku 37...dysk 37...plyta 37..sporawo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 celerony sie tak bardzo grzeja bo sa tak bardzo wydajne ;-) im wyzsza temp. celka tym wolniej bedzie dzialal ;-) = NONSENS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Watcher - Twoja elokwencja i poczucie sarkastycznego humoru po prostu robi moje nogi gumowe ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja odnoszę wrażnie że ty cały jesteś z gumy, Kaeres ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dziekuje, ze masz chociaz szacunek dla mojej xywki LOBO i piszesz ja poprawnie. Dla 75% uderow tego forum jest to problem nie do przeskoczenia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...