xardas228 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Witam. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad pierwszą klawiaturą mechaniczną. Obecnie mam Natec Genesis RX55 która automatycznie wyłącza podświetlenie po jakimś czasie nieużywania i tą funkcję chciałbym zachować w nowej klawiaturze. Chciałbym także na nowej klawiaturze móc zamontować pudding keycaps od SPC(https://spcgear.com/products/kc104-pudding-dbl-shot-pbt/). Kupiłbym SPC GK 540, ale napisałem do nich maila i odpisali mi że klawiatura nie wyłącza sama podświetlenia. Jaką klawiaturę która spełnia te wymagania w tej cenie wybrać ? Czy w ogóle jest taka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Nie wiem czy zauważyliście, ale to jest temat z maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avio Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Od maja zero aktywności w temacie a nagle 14 godzin temu z dwóch kont pojawia się propozycja dokładnie tej samej klawiatury:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...