ppawlo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Chodzi mi o dobry program który albo ma możliwość korzystania z bazy LDAP, albo do którego można dopisać adresy osób w taki sposób, że każdy kto się zaloguje będzie miał widoczne te adresy w swojej książce adresowej?? Innymy słowy: Loguję się do poczty przez www. Klikam na adresy i tam mam już wszystkie osoby wpisane. Jeżeli jakaś się zmieni, zmianiam lub dopisuję osobę w programie, i wszyscy odrazu widzą ją w swoich kontaktach!! (no przynajmniej po ponownym zalogowaniu się)!! Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigrris Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ximian Evolution? http://www.ximian.com/products/evolution/features.html pozdr. tigrris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jesli mnie pamiec nie myli to SquirrelMail ma albo wbudowane albo widzialem plugin do obslugi LDAP. Nawet jesli nie via LDAP to przynajmniej napewno z bazy danych. Cos mi chodzi tez po glowie ze LDAP widzialem w jakims forku NeoMail - moze openwebmail ale nie jestem sobie za chiny w stanie przypomniec czy byl to LDAP do ksiazki adresowej czy do autoryzacji uzytkownikow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...