August Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Tak jak w temacie. z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Axel - www.axel.com.pl, Gral- www.gral.com.pl, Balta - www.balta.pl, Akces - akces5.republika.pl zalezy co chcesz kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Gral co nie Piter :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 zalezy co chcesz kupic Chce kupic caly komputer bez monitora: - Płyta główna: Epox 8K3A - Karta graficzna: Gainward GeForce3 Ti200 lub Gainward GeForce4 Ti4200 - Procesor: AMD Athlon XP 1800+ (AGOIA) - Pamiec: Kingston 256 DDR 333 mHz lub Samsung 256 DDR 333 mHz - Obudowa: Codegen 300 W Midi Tower Dysk: Maxtor 80GB DiamondMAX 7200 ATA133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Jak caly to do grala nie polecam bo slyszalem ze sa problemy z reklamacjami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ja bym proponowal grala czemu ??? Axel za drogi Balta hehe szkoda gadac kiedys u nich kupilem kompa i wiecej nie popelnie tego bledu. A gral jest naprawde ok. Tylko nie kupuj g4ti 4200 gainwarda, bo to nie wypal o ile g3ti 200 jest naprawde dobry to ten 4200 im sie nie udal postawili na cene a nie na jakosc... Jak chcesz 4200 to lepiej Prolink ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 bede go kupowal na czesciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ja bym proponowal grala czemu ??? Balta hehe szkoda gadac kiedys u nich kupilem kompa i wiecej nie popelnie tego bledu. Jak patrzalem na strone balty mieli nawet dobre ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ale ja nie mowie o cenach, ktore i tak sa wyzsze niz w gralu. Poprostu jak kupisz u nich calego kompa to sie bedzie ciagle psul a do srodka nie zagladniesz, bo plomby bedom i [gluteus maximus]. W ogule nie raz juz robili przekrety ze sprzetem kupujesz A, a oni ci daja B ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ja tam wszystko kupuje w www.esc.pl we wrzeszczu. Niektore czesci maja naprawde tanio :P Warto zerknac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Tylko nie kupuj g4ti 4200 gainwarda, bo to nie wypal o ile g3ti 200 jest naprawde dobry to ten 4200 im sie nie udal postawili na cene a nie na jakosc... Jak chcesz 4200 to lepiej Prolink ;) A co sadzisz o Leadteku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 A leadtek to dla mnie jedna z lepszych firm. Polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Dzieki Den nigdy tego sklepu nie widzialem a ceny sa naprawde ok ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Nie wiem jak u nich z reklamacjami bo jeszcze odpukac nic nie reklamowalem ale kolesie sa naprawde oki mozna sie dogadac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Jednak jak polookalem sobie troszke to asortymentu za duzego nie maja, a niektore ceny sa troche wysokie np. pamieci za 256 DDr az 190 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Wydaje mi się że Gral ma rozsądne ceny, ale z reklamacjami to różnie mają. Polecam ci tego Grala z Wrzeszcza ten w Gdyni to wielkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 No post byl na temat sklepow w Gdansku a Gdynia to juz nie Gdansk ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 No post byl na temat sklepow w Gdansku a Gdynia to juz nie Gdansk ;]] ej do czego ty się czepiasz powiedziałem że w Gralu z Wrzeszcza mają tanio tzn że mają a jak dodałem żeby tego w Gdyni omijać z daleka to chyba nic się nie stało co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ej ja sie nie czepiam to bylo bardziej powiedziane z zartem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ok ja podałem to tylko dlatego, że ten koleś ma przy nazwie użytkownika sam zobacz jaką miejscowość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 najtaniej w białymstoku www.simmtech.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Jakac spox ja nikogo nie potepiam za to, ze daje ludziom dobre rady, aby omijali jakis dziadowski sklep ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 www.esc.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Na cenniku grala jest napisane ze jesli znajde gdzies nizsze ceny niz u nich to sprzedadza mi po jeszcze nizszej cenie. Probowal ktos czegos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Heh ja nie probowalem ale peffnie jakas sciema :D Ale zawsze warto sprobowac. Idz i sie zapytaj :) I tak polecam osobiscie www.esc.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Długo walczyłem ze sobą , ale dłużej już nie mogę ... ja rozumiem literówki, ale,żeby napisać DZIE zamiast GDZIE, to trzeba być chyba wtórnym analfabetą (bez obrazy) !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ale zrozumiales o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Jakoś mam szczęście do kupowania bezpośrednio w hurtowniach, często MSD choć nie wszystko tam mają co potrzebuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ale zrozumiales o co chodzi?"Jakoś" 8O zrozumiałem, ale proszę o odrobinę uwagi przy pisaniu OK :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Jednak jak polookalem sobie troszke to asortymentu za duzego nie maja, a niektore ceny sa troche wysokie np. pamieci za 256 DDr az 190 zl Ale samsungi maja bardzo tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...