Esper Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 Witam, dzieci urwały mi antenę z Archer C9 w wersji gdzie te nie są odkręcane. Mam zatem pytanie jaką antenę kupić by router działał w pełni sił. Przy okazji czy jest sens jedną antenę wyciągnąć na kablu ze 2m dalej od routera, bo jak na jego możliwości miewam problemy z jakością połączenia na telefonie 5Ghz choć nie mam w okolicy innych routerów używających 5GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 Rozbierasz router w środku. Robisz dziurkę i wsadzasz antenę (9dBi 2.4GHz 5GHz Dual Band WiFi RP-SMA) oczywiście musisz dokupić przelotkę ze złączem. Zobacz to w środku bedzie podobnie osobne anteny do 5 Ghz i 2,4 Ghz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2020 nie ma opcji bez rozbierania? router tyle co kupiłem i szkoda mi 3 lat gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2020 Tak jak piszę @Zabuza bez rozbierania sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Jeżeli masz urwaną antenę to i tak masz po gwarancji. Uszkodzenia mechaniczne nie wchodzą do gwarancji. Ja na Twoim miejscu wymieniłbym wszystkie 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2020 dzięki, będę się zatem bawił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...