Skocz do zawartości
dagber

JAKĄ GRAFIKĘ DO 800 ZŁ.

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedałem swojego 9100 i zastanawiam się co teraz kupić, czy pozostać przy ati kupić 9500@9700 w tweak barwkompie, czy jakiegoś 4200 i go kręcić, jaki model jest w tym dobry.Proszę o radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam taka metode - ide do sklepu - "widze ze macie sprzet ktory ma spelniac tkie a takie wytyczne, czy jezeli ten egzemplaz nie spelni bede mial mozliwosc wymiany na inna sztuke??" i jak sie koles nie bardzo zgadza to cos smierdzi :) wtedy mowie grzecznie dziekuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam sie przymiezam do zmiany na takiego radka 9500@9700 ale jeszcze sie zastanawiam bo chodzi mi po glowie nowy monitorek iiyama 15" prolite e-380s i tak jakos niemoge sie zdecydowac ... ale z kart graficznych to ten 9500 na dzien dzisiejszy najlepszy zakup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwoniłem do barwkompa i powiedzieli, że te karty są niesprawdzane, więc szansa na trafienie tej właściwej wynosi 50%, a po przerobieniu na 9700 traci się gwarancję, także lipa, niewiem czy warto ryzykować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwoniłem do barwkompa i powiedzieli, że te karty są niesprawdzane, więc szansa na trafienie tej właściwej wynosi 50%, a po przerobieniu na 9700 traci się gwarancję, także lipa, niewiem czy warto ryzykować.

mozna softem "przerobic" ale jak nie trafisz to pewnie i tak nie wymienia na inna bo jaka bedzie podstawa do reklamacji ?? chyba ze ktos gwaratuje modowalnosc wtedy mozna by sie klucic i wymieniac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary kupuj tego radka w barwkompie bo tani i najzajebistrzy , no chyba ze istnieje cos takiego jak gf4 titanium

Na jakim Ty swiecie zyjesz? ;) Jasne ze jest 4 Titanium.

Dagber, bierz tego Radeona z 256 bitowa pamiecia, nawet jesli sie go

nie uda przerobic na 9700, to IMHO za sprawa 2x wiekszej przepustowosci

pamieci i po OC bedzie lepszy od GF4, zwlaszcza w nadchodzacych

produkcjach. A jesli nie chcesz ryzykowac to doluz troszke $ i wez 9500Pro

od FICa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisz do nich - moze da sie cos ugadac :) sklep w kraku ale ludzie dosc otwarci i bezkonfliktowi - co prawwda cena moze nie jest baardzo atrakcyjna ale zobaczysz co ci powiedza

Cena jest atrakcyjna 820zł, otwierają o 11 to do nich zadzwonię i zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...