dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Sprzedałem swojego 9100 i zastanawiam się co teraz kupić, czy pozostać przy ati kupić 9500@9700 w tweak barwkompie, czy jakiegoś 4200 i go kręcić, jaki model jest w tym dobry.Proszę o radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja bym byl za tym 9500@9700 :) ostatnio rozwazalismy ten prblem z kumplem i stanello na tym ze rdek lepsiejszy do takich celow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ale czy jest pewność, że to będzie chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja mam taka metode - ide do sklepu - "widze ze macie sprzet ktory ma spelniac tkie a takie wytyczne, czy jezeli ten egzemplaz nie spelni bede mial mozliwosc wymiany na inna sztuke??" i jak sie koles nie bardzo zgadza to cos smierdzi :) wtedy mowie grzecznie dziekuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Problem w tym, że muszę kupić przez neta, u mnie w sklepach niema takich kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Stary kupuj tego radka w barwkompie bo tani i najzajebistrzy , no chyba ze istnieje cos takiego jak gf4 titanium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no to wyslij mail z tym samym pytaniem - teraz sklepy tocza tak ostra walke o klienta ze niepowinno byc problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 btw1 ostro podkrecony radeon:) btw2 kilka dni temu byly dwa tematy jaka karte kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 sam sie przymiezam do zmiany na takiego radka 9500@9700 ale jeszcze sie zastanawiam bo chodzi mi po glowie nowy monitorek iiyama 15" prolite e-380s i tak jakos niemoge sie zdecydowac ... ale z kart graficznych to ten 9500 na dzien dzisiejszy najlepszy zakup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 dzwoniłem do barwkompa i powiedzieli, że te karty są niesprawdzane, więc szansa na trafienie tej właściwej wynosi 50%, a po przerobieniu na 9700 traci się gwarancję, także lipa, niewiem czy warto ryzykować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 dzwoniłem do barwkompa i powiedzieli, że te karty są niesprawdzane, więc szansa na trafienie tej właściwej wynosi 50%, a po przerobieniu na 9700 traci się gwarancję, także lipa, niewiem czy warto ryzykować. mozna softem "przerobic" ale jak nie trafisz to pewnie i tak nie wymienia na inna bo jaka bedzie podstawa do reklamacji ?? chyba ze ktos gwaratuje modowalnosc wtedy mozna by sie klucic i wymieniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=katalo...uktow&v=d&i=443 napisz do nich - moze da sie cos ugadac :) sklep w kraku ale ludzie dosc otwarci i bezkonfliktowi - co prawwda cena moze nie jest baardzo atrakcyjna ale zobaczysz co ci powiedza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Chcesz to moge ci sprzedac mojego gf2mx400 64sdram 128bit agp 4x @ 250/ 235 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 dzięki to ja już wolę 9500 bez przeróbek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 btw prawie takie same taktowanie rdzenia jak w tym radku z barwkompa @ a ja dorzucam jeszcze 4 wentylatory co na tej ciach!owej grafie chalasuja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 To się jeszcze zastanowię jak nieznajdę 100% 9500@9700 to wezmę od Ciebie. Jeżeli cena będzie przystępna. OCZYWIŚCIE ŻARTUJĘ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 me 2:) stary tego cacka bym nieoddal:) niespotkalem jeszcze bardziej podkreconego gf2mx.Halasuje jak ciach!NaRope ale osiagi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Stary kupuj tego radka w barwkompie bo tani i najzajebistrzy , no chyba ze istnieje cos takiego jak gf4 titaniumNa jakim Ty swiecie zyjesz? ;) Jasne ze jest 4 Titanium. Dagber, bierz tego Radeona z 256 bitowa pamiecia, nawet jesli sie go nie uda przerobic na 9700, to IMHO za sprawa 2x wiekszej przepustowosci pamieci i po OC bedzie lepszy od GF4, zwlaszcza w nadchodzacych produkcjach. A jesli nie chcesz ryzykowac to doluz troszke $ i wez 9500Pro od FICa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 napisz do nich - moze da sie cos ugadac :) sklep w kraku ale ludzie dosc otwarci i bezkonfliktowi - co prawwda cena moze nie jest baardzo atrakcyjna ale zobaczysz co ci powiedza Cena jest atrakcyjna 820zł, otwierają o 11 to do nich zadzwonię i zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Narazie są na urlopie do 4 sierpnia. :) Ale z tego co wiem nie maja juz tych radkow na stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A może coś takiegohttp: //sklep.barwkomp.pl/index.php?js=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jeszcze raz http://sklep.barwkomp.pl/index2.php?idtres...d=GRGWUL7508XTV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 radek 9500 - albo ti4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...