wfmsiekierka Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 Dotychczas grałem tylko na padzie,ale kupiłem komputer i chciałbym zacząć grać na klawiaturze. Czy jest jakiś program do nauki itd? Chodzi o samo granie,nie pisanie tekstu Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 Program do nauki grania ? Pierwsze słyszę , po prostu musisz się samemu nauczyć i przyzwyczaić do grania na klawiaturze i myszy . W jakie konkretnie gatunki lub konkretne gry chcesz grać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 Grać, grać i jeszcze raz grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 W dniu 23.05.2020 o 12:41, reyden napisał: Program do nauki grania ? Pierwsze słyszę , po prostu musisz się samemu nauczyć i przyzwyczaić do grania na klawiaturze i myszy . W jakie konkretnie gatunki lub konkretne gry chcesz grać ? RPG,ale FPS też wchodzą w grę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Tak jak napisał wyżej toms83 , tylko granie nauczy cię obsługi odpowiednich klawiszy - wsad lub strzałki ( poruszanie ) , spacja - skok , c - kucanie , r - przeładowanie etc. Klawiszologia zależy od gry - ww. przykłady są typowe dla większości FPS-ów czy gier akcji np. GTA V , oczywiście możesz klawisze samemu dostosować . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Ok, dziękiWysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...