Root87 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 przeciez te bloki to TOTAL SHIT!!!. Ja wlasnorecznie swoj pierwszy blok zrobilem tak ze byl lepszy. PS. Dzis w OBI widzialem fajne frezarki po 199zl idealne do robienia WB!. Yba sobie kupie i otworze konkurencje heheh mate nie boj sie zartuje :) . Total SHIT to jest windows. A na grafę, celki, itp. Testy pokażą. Niedługo wyślę Liskowi to pewnie zrobi???? Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” heheh grafe celki itp. heheh. 1. Malo kto decyduje sie na zalozenie WC na grafe bo podkrecenie karty graficznej nie daje duzego powera. Celki heheh na ktore?? bo np. jest tu jeden na forum ktory ma WC od mata i na cel1,2@1,5 ma full load 45C a z wiatrakami 35C i tak nie udalo mu sie 1,6ghz. A twoje bloki beda duzo gorsze od mata wiec no comment co do celkow. Jezeli chodzi ci o starsze celki np.600 to po co to podkrecac??? jak i tak na podkreconym i niepodkreconym nowe gry beda sie tak samo ciac. A co znaczy itp??? moze 486 :) albo P1:) . Te towje bloki to beda gorsze od Titana TTC D5TB. Dużo gorsze????? Nie jestem pewien czy dużo. A cena???? 95 a 50 to jest różnica. Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Hehe Tristan smieszny jestes i tyle... naczytales sie bog wie czego i pieprzysz od rzeczy. To, ze moga byc gorsze to jasne, ale komentarze w stylu "titan jest lepszy" to swiadcza tylko o tobie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 przeciez te bloki to TOTAL SHIT!!!. Ja wlasnorecznie swoj pierwszy blok zrobilem tak ze byl lepszy. PS. Dzis w OBI widzialem fajne frezarki po 199zl idealne do robienia WB!. Yba sobie kupie i otworze konkurencje heheh mate nie boj sie zartuje :) . Total SHIT to jest windows. A na grafę, celki, itp. Testy pokażą. Niedługo wyślę Liskowi to pewnie zrobi???? Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” heheh grafe celki itp. heheh. 1. Malo kto decyduje sie na zalozenie WC na grafe bo podkrecenie karty graficznej nie daje duzego powera. Celki heheh na ktore?? bo np. jest tu jeden na forum ktory ma WC od mata i na cel1,2@1,5 ma full load 45C a z wiatrakami 35C i tak nie udalo mu sie 1,6ghz. A twoje bloki beda duzo gorsze od mata wiec no comment co do celkow. Jezeli chodzi ci o starsze celki np.600 to po co to podkrecac??? jak i tak na podkreconym i niepodkreconym nowe gry beda sie tak samo ciac. A co znaczy itp??? moze 486 :) albo P1:) . Te towje bloki to beda gorsze od Titana TTC D5TB. Dużo gorsze????? Nie jestem pewien czy dużo. A cena???? 95 a 50 to jest różnica. Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” wiesz co przy takiej roznicy w wydajnosci to nawet jakby te twoje byly po 20zl to bym wolal te od Mata bo za 25zl mam Titana TTC D5TB :) :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Hehe Tristan smieszny jestes i tyle... naczytales sie bog wie czego i pieprzysz od rzeczy. To, ze moga byc gorsze to jasne, ale komentarze w stylu "titan jest lepszy" to swiadcza tylko o tobie..no ok moze przesadzilem z deczka z tym titankiem ale i tak to shitu nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Hehe Tristan smieszny jestes i tyle... naczytales sie bog wie czego i pieprzysz od rzeczy. To, ze moga byc gorsze to jasne, ale komentarze w stylu "titan jest lepszy" to swiadcza tylko o tobie..no ok moze przesadzilem z deczka z tym titankiem ale i tak to shitu nie zmieni. Testy pokażą! Nie przewiduje porażki Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 no włąsnie nigdzie nie ma płaskowników 20mm, wszędzie są10, gdzies widzialem jeszcze 15, zobacze zadzwonie,dowiem sie a moze wznowie interes z blokami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 heheh grafe celki itp. heheh. 1. Malo kto decyduje sie na zalozenie WC na grafe bo podkrecenie karty graficznej nie daje duzego powera. He?!?! Moje zdziwienie siegnelo szczytu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 PITer nie chodzi mi o płaskowniki tylko o bryły. Bryła. Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 heheh grafe celki itp. heheh. 1. Malo kto decyduje sie na zalozenie WC na grafe bo podkrecenie karty graficznej nie daje duzego powera. He?!?! Moje zdziwienie siegnelo szczytu :) chodzilo mi o to ze np nie duzo wiecej podkrecisz GF3Ti Gainwarda ze standartowego chlodzenia na ktorym core chodzi na 260mhz na WC moze 280mhz osiagniesz bo 300 to chyba jest mozliwe tylko z peltierem. A za cale wc do karty zaplacisz wiecej niz jakbys kcial wymienic ja na lepsza i skok wydajnosci bedzie wiekszy.pozro Xon nie miej mnie za debila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 HEH NIEDLUGO NADEJDZIE POGROMCA I NAJLEPSZE WB I WC W POLSCE PO SUPER CENACH LEPIEJ SIE WSTRZYMAJCIE. pozdro Piter :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 chodzilo mi o to ze np nie duzo wiecej podkrecisz GF3Ti Gainwarda ze standartowego chlodzenia na ktorym core chodzi na 260mhz na WC moze 280mhz osiagniesz bo 300 to chyba jest mozliwe tylko z peltierem. A za cale wc do karty zaplacisz wiecej niz jakbys kcial wymienic ja na lepsza i skok wydajnosci bedzie wiekszy.pozro Xon nie miej mnie za debila. A nie lepiej krecic pamieci? Pozatym myslalem bardziej o WC ktore bedzie chlodzilo i CPU i karte. Ok juz nie bede :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 chodzilo mi o to ze np nie duzo wiecej podkrecisz GF3Ti Gainwarda ze standartowego chlodzenia na ktorym core chodzi na 260mhz na WC moze 280mhz osiagniesz bo 300 to chyba jest mozliwe tylko z peltierem. A za cale wc do karty zaplacisz wiecej niz jakbys kcial wymienic ja na lepsza i skok wydajnosci bedzie wiekszy.pozro Xon nie miej mnie za debila. A nie lepiej krecic pamieci? Pozatym myslalem bardziej o WC ktore bedzie chlodzilo i CPU i karte. Ok juz nie bede :> co do krecenia pamieci to maja one sowje granice wytzrymalosci liczone w nanosekundach i sowje Vmem. Pamieci sie tak mocno nie grzeja i czasem nawet za nadto sa duze radiatorki + wiatrak 80x80. Chyba zeby podniesc karcie Vmem ale wtedy nie wiadmo ile pochodzi i moga byc krzaki lub jedna pamiec sie moze uszkodzic maielm kiedy CLAPA z uszkodzaona jaedna kostka wyswietlal takie paski szare na ekranie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Tristan - a te bloki o ktorych pisales beda mialy turbulizatory i dysze Venturiego? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 co do krecenia pamieci to maja one sowje granice wytzrymalosci liczone w nanosekundach i sowje Vmem. Pamieci sie tak mocno nie grzeja i czasem nawet za nadto sa duze radiatorki + wiatrak 80x80. Chyba zeby podniesc karcie Vmem ale wtedy nie wiadmo ile pochodzi i moga byc krzaki lub jedna pamiec sie moze uszkodzic maielm kiedy CLAPA z uszkodzaona jaedna kostka wyswietlal takie paski szare na ekranie. Wszystko ma swoje granice no moze z wyjatkiem Panstwa Palestynskiego :( Jak masz wodne chlodzenie to chcesz miec tez zwykle cisze wiec lepiej dolozyc moze blok na grafike :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 spujzcie na to z tej strony- chcecie zrobic idealnie cichy komp (taki jak np. moj) to potrzebujecie 5 blokow wodnych- grafa, proc, chipset i zasilacz u matea to mimo tego ze jego chlodzenie jest wydajniejsze wyjdzie sporo drozej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Piter jak cois bedziesz dzialal to daj znac. Interesi mnie twoj blok... OK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...