kungfiarz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jaka plytke na ukladzie nfroce'a polecicie ale z najlepsza mozliwoscia OC do ceny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Soltek SL-75FRN2 Epox 8RDA C1 Szukaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Abit NF7 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Abit NF7 ?Rowniez b. dobry, tyle ze drozszy, myslalem ze chodzi Ci o tanie plyty ;) Poszukaj o tych plytak w przyklejonych tematach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 było :!: :evil: epox 8rda+ abit nf7 soltek sl-frn2 fic au13 szukaj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Epox 8rda/8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 abit nf7-s? ale tylko w wersji 2.0 da się coś podkręcić ale najlepsza jest 8rda+ epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 abit nf7-s? ale tylko w wersji 2.0 da się coś podkręcić ale najlepsza jest 8rda+ epoxa :x :x nie no, nastepny... W czym najlepsza :?: Taka sama jak abit, soltek... W jednym lepsza, w innym gorsza, ale z pewnoscia nie jest we wszystkim naj. A odpowiadajac na pyatnie postawione w temacie watku, to wchodza w gre takie : - Soltek SL-75FRN2-L - FIC AU-13 - EPOX 8RDA (bez plusa) Kazda ma swoje dobre strony i slabsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja dzisiaj bede sie bawil Soltekiem wczesniej mialem to co w podpisie, ale idzie do serwisu. Wieczorem napisze komentarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 To jest takie cos ze mam soltek-a FRN-L w serwisie, sypnal sie nie wiem czemu, mozliwe by bylo ze jak wymienia to juz z 2? W ogole to gosc mowil ze maja b. dobry serwis i ciezko dostac nowy sprzet nawet wylutowywuja powierzchniowo chipset'y. Chcialem teraz kupic ABIT'a 7NF nowke mam okazje za 380zl a jakby przyszedl soltek to bym go popchnal tez za ponad 300 :) Tak to wyglada... hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Abit NF7 ?Tak naprawdę twój wybór to Abit NF7 ver 2. lub Epox 8rda3+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 MSI K7N2-L Delta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 To jest takie cos ze mam soltek-a FRN-L w serwisie, sypnal sie nie wiem czemu, mozliwe by bylo ze jak wymienia to juz z 2? W ogole to gosc mowil ze maja b. dobry serwis i ciezko dostac nowy sprzet nawet wylutowywuja powierzchniowo chipset'y. Chcialem teraz kupic ABIT'a 7NF nowke mam okazje za 380zl a jakby przyszedl soltek to bym go popchnal tez za ponad 300 :) Tak to wyglada... heheTo daj znać czy ci wymienili i co kupujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a ja tam mam solteka 75 frn2-L i jestem z niego very gut zadowolony w tedsofcie 3 tygodnie temu 389 zeta i nie zamieniam go na nic innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Oczywiście EPOX 8RDA(w zależności od upodobań ( ), (+), (3)). Ewentualnie zastanowił bym się nad Soltek NV400-64, płyt która jest na NForce 2 400 - 64bit, a jest bardzo tania i niedużo gorsza(czasem nawet lepsza) od NF2(według testów, które czytałem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a ja tam mam solteka 75 frn2-L i jestem z niego very gut zadowolony w tedsofcie 3 tygodnie temu 389 zeta i nie zamieniam go na nic innegono gdybyś miał FICA AU13 to może zmienił byś zdanie:) Ja polecam FICA ma lepszy dżwięk od tego solteka, sieciowke 3com`a. można ustawić wyższe napiećie na procek, jest tańsza, a za niewialką opłatą otrzymamy serial ata . FSB ma do 233 więc nie jest żle mi poszło 220 dalej pamiątki nie wytrzymują. i do tego te wykonanie wiadomo FIC! a kosztowała mnie 360 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Epox 8rda/8rda+ Soltek FRN2L no i oczywiscie FIC AU13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hehe ale stronki czemu linku mi nie dacie ten fic ciekawe ciekawe ale abit ma mozliwosc zmiany voltage'u na chipsecie. w necie gdzie kupic najlepiej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hehe ale stronki czemu linku mi nie dacie ten fic ciekawe ciekawe ale abit ma mozliwosc zmiany voltage'u na chipsecie. w necie gdzie kupic najlepiej ? lol :) plyte tez Ci do domu przywiesc? :> Spojz na te topici u gory dzialu SPRZET!!! TO chyba powinno wystarczyc :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Soltek SL-75FRN2-L oczywiście 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ZAMKNAC TEN TOPIC :!: :!: :!: proponuje do konca wakacji zamekac wszystkie posty na temat plyt glownych,bo i tak wszyscy pytaja sie o te same,a odpowiedzi zawsze sa identyczne ABIT<EPOX<SOLTEK< itd.itd.itd.itd.itd Ludzie ile mozna :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ZAMKNAC TEN TOPIC :!: :!: :!: proponuje do konca wakacji zamekac wszystkie posty na temat plyt glownych,bo i tak wszyscy pytaja sie o te same,a odpowiedzi zawsze sa identyczne ABIT<EPOX<SOLTEK< itd.itd.itd.itd.itd Ludzie ile mozna :? w pełni popieram ile to juz jest takich topicow a ile jest przyklejonych na temat konkretnej mobo ?? wystarczy chwile poswiecic na poszukanie i juz mamy to co chcemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...