Kamen Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 Witam. Jaki dobry mechanik do grania i pisania w okolicach 300 zł? Myślałem nad SPC Gear GK 550 lub Patriot Viper 730. Interesują mnie przełączniki brown. Co moglibyście polecić? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeasyx Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 45 minut temu, Kamen napisał: Witam. Jaki dobry mechanik do grania i pisania w okolicach 300 zł? Myślałem nad SPC Gear GK 550 lub Patriot Viper 730. Interesują mnie przełączniki brown. Co moglibyście polecić? Pozdrawiam. Patriot Viper 730 będzie najlepszy w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamen Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 6 godzin temu, xeasyx napisał: Patriot Viper 730 będzie najlepszy w tej cenie. A Viper 760 RGB? Bo jest właśnie na promocji w Morele (z 500 na 300 zł). Niby model wyżej, ale jakoś z wyglądu to mi się bardziej 730 podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeasyx Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 8 godzin temu, Kamen napisał: A Viper 760 RGB? Bo jest właśnie na promocji w Morele (z 500 na 300 zł). Jeśli wolisz RGB ( wielokolorowe ) to tak, jeżeli nie zależy Ci na tym, to brałbym 730 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAMRE Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Patriot Viper 730 - zbiera spoko recenzje i wyglada naprawde solidnie, chyba najlepszy wybor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante878 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Warto tez się zastanowić nad modelem Hiro Phantera zmieściesz się na spokojnie w budzecie a i całkiem solidnie działa + RGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_creator Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 W dniu 30.09.2020 o 12:49, Megson napisał: z mechanicznych w dobrej cenie to tylko THOR 420 RGB z genesis, minimalnie ponad budżet ale warto. ma niebieskie przełączniki Outemu - 50 mln kliknięć i wiadomo anti-ghosting no nie wiem czy tylko jest przecież a4tech bloody 975 mało się pisze o a4tech a to przecież poniekąd klasyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...