trololo Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam, Poszukuję smartfona do 1500zł max. Najważniejsze cechy dla mnie to mocna bateria i aparat. Co do wielkości wyświetlacza to nie chciałbym przekraczać granicy 7 cali. Moje propozycje to: Realme 6 8+128GB OPPO Reno2 Z Xiaomi Redmi Note 9 Pro O ile z dwoma pierwszymi producentami kompletnie nie miałem styczności nigdy, o tyle z Xiaomi mam sporo wspólnego i jestem z tej firmy bardzo zadowolony. Obecnie posiadam Redmi Note 5 Pro, który troszkę się już zestarzał i chciałbym coś nowszego. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2020 Xiaomi Mi 9T? Recenzję Realme masz na PurePC.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trololo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2020 Tylko gdyby nie fakt, że Realme 6 8+128GB ma jasność ekranu na poziomie kartfola za 200zł to bym go wziął. Niestety nie mogę się na niego zdecydować, bo czasami na swoim Redmi Note 5 Pro mam z tym problem. Szczerze mówiąc ciężko znaleźć coś nowego do 1500zł co jest w stanie zmieść pod względem baterii posiadany przeze mnie smartfon. Owszem różnice są, zarówno w jakości zdjęć, baterii czy szybkości działania, jednakże zacząłem sie zastanawiać nad czymś używanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...