dade Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 czesc mam do was prosbe o podanie mi adresu jakiegos wyjatkowo szybkiego ftp. na ftp moze byc byle co bo musze udowodnic adminowi ze cos popierniczyl z polaczeniami i mam praktycznie zerowa wydajnosc na ftp. http chodzi w miare normalnie prosze o pomoc senks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 moge Ci udostępnić swój prywatny jesli Ci jest b.potrzebny 1mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 bylbym wdzieczny moj mail zabagl1@poczta.onet.pl chcialem skorzystac jutro mniej wiecej kolo 12 am Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 mialbym jeszcze prosbe o sprawdzenie wydajnosci tego ftp ftp://anonymous:i.test.ca@209.53.130.189:21/pub/MP3s/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mam 63KB/s - czyli max co wyciagne z mojego lacza o tej godzinie - spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Big THX for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...