Nexlay Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 Witam, mam problem gdyż przypadkiem zacząłem wrzucać aktualizacje biosu od gaming plus zamiast od gaming plus Max i po wciśnięciu przycisku od aktualizacji dioda chwilę mrugała, podświetlił się wentylator a po sekundzie wszystko zgasło i dioda zaczęła świecić nieprzerwanie. Świeci tak od pół godziny i nic się nie dzieje. Uwaliłem tym płytę? Wyjąć pendrive czy czekać? Użyć zworki od resetu biosu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ściągasz poprawny bios na pendrive i z tyłu masz przycisk do flash. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexlay Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) 50 minut temu, Setnik napisał: Ściągasz poprawny bios na pendrive i z tyłu masz przycisk do flash. Dzięki Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Nexlay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...