friter Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Czesc, jestem tutaj nowy. Szukalem duzo na forum, jednak nie znalazlem satysfakcjonujacej dla mnie odpowiedzi. A mianowicie mam zamiar kupic nowy procesor, P4 2,4c (fsb800mhz, HT). Zastanawiam sie tylko nad wyborem płyty głównej pod tego proca. Chciałbym kupić Asusa P4P800Deluxe lub Abita ICE 7. Czy jest to dobry wybór, czy może są jakies lepsze plyty pod tego proca. Z gory mowie ze mam zamiar krecic FSB. Prosze o pomoc w wybraniu stabilnej i dobrze podkrecalnej plyty glownej w cenie do 800 zl. z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 SZUKAJ :evil: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alighieri Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Czesc, jestem tutaj nowy. Szukalem duzo na forum, jednak nie znalazlem satysfakcjonujacej dla mnie odpowiedzi. A mianowicie mam zamiar kupic nowy procesor, P4 2,4c (fsb800mhz, HT). Zastanawiam sie tylko nad wyborem płyty głównej pod tego proca. Chciałbym kupić Asusa P4P800Deluxe lub Abita ICE 7. Czy jest to dobry wybór, czy może są jakies lepsze plyty pod tego proca. Z gory mowie ze mam zamiar krecic FSB. Prosze o pomoc w wybraniu stabilnej i dobrze podkrecalnej plyty glownej w cenie do 800 zl. z gory dzieki Coś słabo szukałeś, temat był wałkowany wielokrotnie, ale jesteś nowy więc taryfa ulgowa Asus P4P800Deluxe jest na i865 Springdale Abit IC7 jest na i875 Canterwood nie ma czegoś takiego jak ICE7 z tych dwóch brałbym na pewno Abita tylko pamietaj że nie ma karty zintegrowanej sieciowej, poza tym jest to optymalny wybór w ramach kwoty którą posiadasz. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Abit SUX! Zdecydowanie ASUS P4P800 Deluxe!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A mnie wczoraj Asus padł i myśle teraz o Abicie IC7-G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooter Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no zawsze mozesz 'pare zl' do tych 800 dozucic, poczekac 'pare dni' i kupic ABIT MAX3 - sam na niego czekam, jesli okaze sie tak dobry jak mowia, po wakacjach jak cos kasy zarobie biore go z miejsca !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ja bym chyba bral IC7 tzn biore sam dla siebie IC7 :) Glownie dlategoz e teraz mam tez Abit i ejstem przyzwyczajony. POzatym to bdb mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friter Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A moze mi ktos podac link do stron z testami tych płyt oraz z testami chipsetow i865, i875. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcrash Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 tu masz link http://www.tomshardware.com/motherboard/20...0707/index.html zastanow sie nad kupnem MSI 865Neo2 FISR2R naprawde wypasiona plyta zreszta luknij testy ;] Teraz mam troche ubozszy model bez raida i firewire i spisuje sie wysmienicie tylko ze procek lipny celek 2ghz@3ghz ;] ale juz niedlugo przymierzam sie wlasnie do tego P4 2.4C pozrdo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...