DESTYLATOR Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam Chciałby się dowiedzieć co powoduje spadki fps podczas rozgrywki kiedy rusza się myszką oraz jak to można naprawić ponieważ nigdy nie miałem takiego problemu do dzisiaj. Zaznaczam że taki problem zastałem po wymianie karty graficznej dodatkowo na poprzedniej karcie nie miałem takiego problemu. Proszę o szybką pomoc w rozwiązani problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warold15 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Prawdopodobnie jest to kwestia sterowników karty graficznej. Jaką miałeś poprzednio kartę i na jaką zmieniłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTYLATOR Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 poprzednio miałem gtx 550 ti a zmieniłem na rx 570 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warold15 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Wszystko jasne. Poprzednio miałeś Nvidie, teraz zmieniłeś na Radeona. Sterownik nie jest kompatybilny z kartą. Odinstaluj sterownik graficzny Nvidii i zainstaluj nowy z tej strony: Sterownik AMD Radeon RX 5700 Nie zapomnij po deinstalacji uruchomić ponownie komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTYLATOR Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 no tak tylko ze ja tak zrobiłem od razu po włożeniu nowej karty. i jak widać nie jest to wina sterowników ponieważ pobrałem najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Odinstalowałeś poprzednie sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Najlepiej wyczyść wszystko TYM i zainstaluj jeszcze raz sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Ew. sprobuj na innej starszej wersji sterowników. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTYLATOR Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 2 godziny temu, pietach napisał: Odinstalowałeś poprzednie sterowniki? tak poprzednie sterowniki odinstalowałem Godzinę temu, Bonusso3 napisał: Najlepiej wyczyść wszystko TYM i zainstaluj jeszcze raz sterownik. i zaraz też przeczyszczę tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 W najgorszym wypadku reisnatalacja systemu. Może jakiś soft powoduje spadki FPS. Zainstaluj inną wersje sterowników tak jak pisałem wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTYLATOR Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 problem rozwiązany. Trzeba było przeinstalować system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 To nie jest rozwiązanie problemu tylko pójście na łatwiznę :) Ale ok, grunt że działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...