Kml Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no właśnie chce kupić jeden z tych telefonów wiem żę to nie żądne cacka ale niemam więcej kasy a myśle że za około 250pln to najlebszy wybór niwiem na który sie zdecydować ponieważ mają podobne funkcje i prosze nie proponujcie mi jakiejś 3310 !! :/ chciałbym żęby wypowiedzieli sie Ci którzy mają lub mieli te telefony i bazują na doświadczeniu a nie pustych słowach. [/u] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.telefonygsm.waw.pl/telefon_sony_cmd2.htm <<SONY http://www.my-onetouch.pl/polska/pl/produc...s/phones/ot511/ <<< ALCATEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 sony to zabaweczka. w zasadzie nic ciekawego nie oferuje. a po 4 miesiącach uzytkowania nie dział przycisk pod scrollem.... telefon był nowka. serwis stwierdził ze za mocno naciskałem...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Nie wiem jak ten Sony ale Alcatela miełem OT311 i byłem bardzo zadowolony (teraz mam SonyEricssona T310). Nie wiem ale mi jakoś ALCATEL przypadl do gustu :) Chociaż ten Sony też fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mam J70 i dziala bez zarzutu - posiadam go ponad rok, wszystko dziala okej, przezyl zalanie herbatka (troche sie kleil, ale dzialal :D) Ze scrollem nie mialem nigdy problemow. Minusem sa cieche i imho beznadziejne dzwonki (nie ma normlanych, tylko jakeis niedoje**ane melodyjki), oraz fakt, ze nie mozna miec wlaczonych wibracji+dzwonka (wibracje rowniez slabiutkie). Poza tym wszystko okej, na bateriach trzyma spoko tydzien albo i wiecej zaleznie od tego jak sie go intensywnie uzywa. Jedyne co, to spieprzyla mi sie ladowarka, ale po tygodniu serwis dal nowa, wiec nie ma zadnych problemow. W sumie polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Sony jest bardzo awaryjny. Wiem bo przyjolem juz ich troche do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no właśnie chce kupić jeden z tych telefonów wiem żę to nie żądne cacka ale niemam więcej kasy a myśle że za około 250pln to najlebszy wybór niwiem na który sie zdecydować ponieważ mają podobne funkcje i prosze nie proponujcie mi jakiejś 3310 !! :/ chciałbym żęby wypowiedzieli sie Ci którzy mają lub mieli te telefony i bazują na doświadczeniu a nie pustych słowach. [/u]SONY dla mnie to bardzo dobry telefon. Uzywam J-5, ktory wlasciwie sie menu w ogole nie rozni od J-70. Ojciec ma J-70 i obaj sobie chwalimy telefony SONY. IMO ten Alcatel to raczej za maly dla faceta - dla kobielki owszem, ale dla faceta nie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 hmm soniaka ma kumpel, mi sie ten telefon nie podoba. alcatela ma moja przyjaciolka i z tego ci wiem jeden jej sie juz zdarzyl rozwalic. mi sie zaden z nich nie podoba i rozwazalbym raczej cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 sam mialem sony, bardzo dobry telefon trzymal z tego co pamietam ok.4 dni niestety gprs-u nie ma:/ jesli mialbym wybierac wybralbym j70... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 od ponad roku mam 511, sprawuje sie dobrze, nie zawiesza sie, nikt nie ma mniejszego ;) TELEFONU OCZYWISCIE :twisted: nie mam mu nic za zle ;) aha, nie mysl ze maly to niewygodny - mozna go spokojnie uzywac w rekawiczkach :P a, jeszcze jedno - wibra jest tak zamontowana, ze mozna robic wyscigi na stojaco :twisted: ogolnie fajny, na razie nie zmieniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no to chyba jednak zdecyduje sie na sonke zaczekam troszke bo na allegro obecnie niema nic ciekawego a chce prawie nówke i dziękuję bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 no to chyba jednak zdecyduje sie na sonke zaczekam troszke bo na allegro obecnie niema nic ciekawego a chce prawie nówke i dziękuję bardzo szkoda ze wczesniej sie nie zdecydowales bo jakies 2 tygodnie temu sprzedawalem mojego j70... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...