slabymonitor Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 Mam monitor samsung syncmaster p2070. Wcześniej działał na licznych przejściówkach jednak zepsułem jedną więc kupiłem kabel DVI-I HDMI. Przy włączaniu komputera działa świetnie, można zmieniać ustawienia biosa itp, jednak po tym monitor kilka razy zmienia tryb z digital na analog i odwrotnie po czym nic nie działa. Gdy wywali jakiś błąd, działa też na windowsowym polu naprawy, jednak nic więcej. Nie mam pojęcia o co może chodzić. Co mogę na to zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 Albo cos z Kablem albo ustawieniami w Windowsie. Sprobój wejść w tryb awaryjny i usuń sterowniki GPU i sprawdź. Niby kabel ten sam ale jednak mogło coś pomieszać z rozdzielczością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabymonitor Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 39 minutes ago, Devil said: Albo cos z Kablem albo ustawieniami w Windowsie. Sprobój wejść w tryb awaryjny i usuń sterowniki GPU i sprawdź. Niby kabel ten sam ale jednak mogło coś pomieszać z rozdzielczością dałem radę wejść w tryb awaryjny, ale po wyjściu dalej nie działa. Usunalem sterowniki i to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jeśli monitor wyświetla bios, można wejść w tryb awaryjny, to na bank jest coś nie tak ze sterownikami. Pobierz DDU, w trybie awaryjnym przez ten program usuń sterowniki i wszystkie po nich śmieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...