lukkii Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Witam, Mam problem z ponownym uruchamianiem komputera. Gdy chce ponownie uruchomi nic sie nie pokazuej jest tylko pikanie ciągłe (nie jest takie jak przy braku ramu lub karty graficznej jest bradziej ciche). Problemy zaczely sie ostanio podczas burzy włączali i wyłaczali prąd (komputer był włączony). Komputer działa gdy zmienie slot RAM'u sprawdzałem kaza kosc pojednczyo(2 kości) i obojetnie w jakiej konfiguracji bym nie dał zawsze po zakmnieciu stystemu i wlączeniu nie urchomiał sie(przy rest działa). Sprawdzałem napiecia zasilacza są w normie. Zrobilem Memtesta i oto wynik: Co warto jeszcze sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jak masz możliwość podmień zasilacz, bo to on lub płyta strzał dostała. Tylko łatwiej sprawdzić zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkii Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 dziekuje za odpowiedz postaram sie sprawdzić. Miałem jeszcze jedna systacje komputer miał 2 kości zgasł w jednej chwili a potem jak sie uruchamiał to cały czas sie restował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 imo zrób reflasha biosu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkii Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 13 hours ago, Novice said: imo zrób reflasha biosu Pomogło ? Dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 nmzc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...