amon ra Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 witam ! mam athlona 950Mhz itd....i SDI na WinXp. gdy internetuje, po jakims czasie kompuer sie wiesza, wyskakuje blue screen ...cos ze twardy dysk sie zatrzyamal itd. i reset sie robi. bez sdi wszystko ok. wymienili sdi i jest to samo !!!!!!! TPSA PIES !!! moze jakis patch albo modyfikacja... HELP PLEASE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Tak jest poprawka do windowsa usuwajaca ten blad.... poszukaj albo sciagnij SP1 bo chyba jest jego czescia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 mam to samo na ISDNI'e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 poszukaj na it-faq tam powinno byc - ja tam kiedys znalazłem :)) bo po godzinie sciagania na DC moj kochany win2k sie restartował :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Podaj mejla to Ci podesle ta latke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...