!DIABLO! Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam! Spotkał się któryś użytkownik płyty MSI: K7N2G ILSR; K7N2 Delta ILSR z tym, że płyty oszukują w podawaniu temperatury procesora?. Mam Athlona XP 2500+ (Barton) coolerek WhisperRock IV i mam 67 stopni w stresie :(. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ameryki nie odkryles :P Te płyty w starszych BIOS-ach przekłamują temperature... sciagnij najnowszy BIOS ze strony MSi i zrob upgrade'a :D to temperatura powinna ci spaść ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!DIABLO! Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Właśnie że mam najnowszy bios a temp. i tak jest wysoka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Podaj jakie masz napiecia na zasilce i jaka paste masz pod radiatorem i ile jej nałożyłeś ??? Bo na 67 z nowym biosem to duzoooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casio Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam.Ja mam podobną sytuację na Epoxie 8rda3+.Po odpaleniu kompa mam jakies 46*C a po pracy 10 min temperatura wzrasta do 51*C juz niemowie ze przy stresie 57.Chyba ze cztery razy zakładałem radiator i smarowałem pastą tak i inaczej i nic niepomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!DIABLO! Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja specjalnie zmieniłem coolera :x. Na coolerku była już pasta (biała-oryginalna). A na procku pozostała jeszcze inna pasta którą miałem przed wymianą coolera (TITAN Silver Grease). Napięcie 1,65V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mam 46 do 52 na Bartonie 2500+ na oryginalnym coolerze. Zdaje sie ze trzeba do tego porca naprawde solidny wentyl lub WC (no i dobra paste). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!DIABLO! Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Szukałem aż znalazłem nowy bios i pomogło mam 47 stopni. Znalazłem dwie wersje tylko że jedna była beta i wgrałem starszą. THX za pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 !DIABLO! mogles wyczyscic tego proca ze stare pasty bo to tesh daje dodatkowa izolacje cieplna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!DIABLO! Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 OK ale czym, żeby go nie uszkodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 OK ale czym, żeby go nie uszkodzić :) Szczoteczka do zebow+woda+mydlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!DIABLO! Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ale śmieszne he he :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 to co powiedział lockhed wcale nie miało byc smieszne to najlepsza metoda na dokładne wyczyszczenie proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ludzie przesady bez.. żeby meiszać starą srebrą z nową silikonową... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Moj duron ma w stresie 60!!! ale na dziadowskim chlodzeniu co bardziej halasuje niz chlodzi. Ale niedlugo zmienie padake na jakies igloo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranken Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja mam MSI K7N2 Delta-ILSR.Mam nowy uaktualniony bios a i procek to AMD Athlon XP 2600+(Barton).I temperatura tez stresowa bo 55 C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...