rafal328 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Witam serdecznie, mam problem z Aida, otoz nie pokazuje ona wszystkich temperatur oraz zadnych wentylatorow poza tymi w karcie graficznej. Wersja jest najnowsza i oryginalna. Co moze byc tego przyczyna? Wszystkie wentylatory podpiete bezposrednio do mobo. Konfiguracja PC w stopce. Dziekuje serdecznie za pomoc i pozdrawiam! Edytowane 26 Czerwca 2020 przez rafal328 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 Przyczyna jest prosta. Program nie obsługuje jeszcze w pełni Twojego sprzętu. Musisz zobaczyć, czy nie ma wersji beta w której mogli już dodać płytę. Inne programy tego typu pokazują wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal328 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Dzieki za odpowiedz! HWMonitorPro pokazuje wiecej, ale rowniez nie wszystko... Czyli zostaje tylko czekac na nowa wersje Aidy... Nie ma jakiegos sposobu na przypisanie nazw do poszczegolnych wentylatorow? Mam ich 10 w obudowie i jak Aida obsluzy juz moja plyte, to nie bede w stanie polapac sie ktory to ktory, a tak, przypisalbym sobie np Przod dol, Przod srodek itp... Aida w wersji Beta pokazuje tyle co HWMonitor, czyli plyta nie wysyla wszystkich danych? Wentylatorow powinno byc 10 + pompa z AIO jako jedenaste urzadzenie... Edytowane 27 Czerwca 2020 przez rafal328 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 Płyta wysyła dane, ale program nie potrafi ich odczytać. Musisz poczekać na aktualizację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal328 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 Rozumiem, dziekuje za pomoc! Znasz moze odpowiedz na moje pytanie odnosnie przypisania nazw poszczegolnym wentrylatorom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...