jbniu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 Chcę doświetlić desktopa. Chcę wymienić wentylatory na świecące, obudowę mam oświetloną 3x ledami na niebiesko. Teraz głównie chodzi mi o wentylator na procesorze 140mm i pytanie czy kolor ma znaczenie czy niebieskie ledy na obudowie beda dobrze wygladac z czerwonym na procesorze? Czy może wybrać LED rgb? Czy dobór kolorów wogóle ma znaczenie czy ma się po prostu świecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 Corsair llWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbniu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 A jaki model Corsaira? SP LF HD tego jest pełno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...