Lukas20 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ja u siebie montuję :D Lukas20 już ją ma - tylko coś się nie chce przyznać jak mu się sprawuje... W razie kłopotów zrobię sobie aluminiowy bloczek :) Lukas nic sie nie chwali bo jeszcze nic specjalnego nie wie, gdyz nie zamontowal ladnie wiatrakow. Jak tylko wywierce 3 otwory w topie mojego chieftec'a i podlacze moje piekne PAPST'y 120mm to powiem cos wiecej. Ona nie jest alu tylko z mosiadzu - widac go dopiero po zdrapaniu tego srebrnego bardziewia z plaskownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Oki dzisiaj wreszcie zamontowałem nagrzewnice. Pierw odbył się test na sucho, a raczej mokro. hehe a następnie przyszła pora na podłączenie nagrzewnicy już do układu. Teraz tylko musze skombinować jakieś wentylki i będzie spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Coś tych zdjęć nie widać :/ Chyba ci się limit na interi skończył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Coś tych zdjęć nie widać :/ Chyba ci się limit na interi skończył.I tego właśnie nie lubie. Musze znaleźć jakiś fajny serwerek. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Już widze. Ale franca duuuuuuuża ;) Ja tam wole coś mniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Już widze. Ale franca duuuuuuuża ;) Ja tam wole coś mniejszego.No troszeczke duża jest. Ledwo mi się zmieściła pod biurkiem. Ale skoro się mieści to mi nie przeszkadza jej wymiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dobiliscie mnie tymi klapuciami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...