munio1000 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Czołem, Jako że PCLAB umar [*], a forum które tam było też pewnie umrze niebawem, może ludzie którzy przechodzą na purepc niechaj się przywitają z nową ekipą. A ja będę pierwszy. Może temat się utrzyma i wszystkim zobrazuje skalę ile osób się przeniosło. Sam się zaliczam do tej grupy, na pclab miałem ok 10 lat stażu. Ale przyszło nowe, zachodnie, czas się pożegnać ale i zarazem przywitać w nowym miejscu. Zatem - witajcie ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 To samo chciałem napisać - nie ten dział ale kolego prędzej się zorientował . Co do liczby osób które się tutaj przeniosą - ja jednym i drugim forum były osoby które uważały konkurencję za dno i metr mułu , więc tacy raczej tu nie przyjdą . Część ma już konta na obu forach , część może założy ale z drugiej strony forum PPC jest dziś prawie martwe , coś się tylko dzieje w dziale dot. kupna nowego sprzętu , opcjonalnie jakieś tematy o problemach ze sprzętem od czasu do czasu wyskoczą . PPC to trochę odwrotność PCL - portal jako tako działa a forum przymiera , odwrotnie niby było na PCL gdzie forum było aktywne ( do pewnego stopnia ) A przy okazji witam nowego usera na forum . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio1000 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 forum tworzą ludzie, jak przyjdzie tutaj chociaż część osób z pclola to i tu się rozkręci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icarus Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Melduje się ! ? ?(oczywiście tak jak pisze reyden większość i tak miała konto na obu - tylko nazwa użytkownika inna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Witam Nie raz zaglądałem na to forum w poszukiwaniu jakiejś opinii jakiegoś sprzętu, ale ogólnie jak stronę purepc jest w porządku, artykuły się pojawiają, ba komentarze "żyją" tak forum "martwe" w przeciwieństwie do pclaba. Co będzie to czas pokaże. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 Ale będzie czad. 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt_34 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 To i ja dołączam i witam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 Ryzenami oraz Radeonami Cię witamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Grunt, że axel springer tu nie sięga, może obejdzie się bez politycznej propagandy. 1 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Z utęsknieniem czekam, aż forum wróci do żywych i będzie jak za dawnych czasów. Także jak ludzie poprzechodzą, to tylko się cieszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt_34 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 8 godzin temu, B@nita napisał: Grunt, że axel springer tu nie sięga, może obejdzie się bez politycznej propagandy. I oby nigdy ten szkodnik wszystkiego co polskie tutaj nie dotarł 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 W dniu 2.07.2020 o 17:48, jonas napisał: Ale będzie czad. Na testowe ich ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 3 minuty temu, Devil napisał: Na testowe ich ? :D Niewiem czy do dobry pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Potrzymaj mi lajki i patrz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxcordi Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Aktywny na wielu portalach. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gbur Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2020 On 6/30/2020 at 9:58 AM, reyden said: PPC to trochę odwrotność PCL - portal jako tako działa a forum przymiera , odwrotnie niby było na PCL gdzie forum było aktywne ( do pewnego stopnia ) Witam wszystkich. Byłem z PCLabem od 2007 i pomimo ogromnego sentymentu, mam nadzieję że aktywność z jego forum przeniesie się tu. Nie widzę sensu żeby napędzać ruch dla "axel springer" - oraz wątpię w żywotność forum bez strony Głównej. Dziś się zarejestrowałem! Forum mi się podoba, małe i kameralne. Główna jest wypas (nie zagladalem na PPC wcześniej) trochę mi starego PCLaba przypomina ? Pozdrawiam z Dublina! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 Fajnie gdyby forum znowu odżyło. Kiedyś często tu zaglądałem a teraz? Teraz często "nowe" posty mają kilka miesięcy i w sumie nie ma co czytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Za starych czasów było fajnie :) chociaż więcej czytałem niż pisałem. Nawet kiedyś kupiłem swojego highenda GeForce 6800 GT, który bezproblemowo szedł jako Ultra. Nawet załapałem się na pierwsze miejsce w ORB 3dmarka hehe No ale to stare czasy. Później niestety już zapał minął. Ale zawsze przeglądam stronę i forum nic nie pisząc, bo niestety wszystko poszło do przodu, a ja nie byłem na bieżąco. :)Witam userow z pclaba. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip454 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak samo jak Munio, również witam serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 W dniu 2.07.2020 o 17:48, jonas napisał: Ale będzie czad. Obawiam się jonasie, że takiego czadu jak onegdaj, to tutaj już nigdy nie będzie a szkoda, bo bardzo lubiłem to forum pomimo, że ono mnie nie za bardzo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Engineer Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2021 No siema, Na PClabie miałem nick Magnez. Byłem tam od 2008 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Po tym jak sprzedali się Onetowi i później zabral ich mordor, wiedzialem ze to pier***nie. Forum tez się posypie, już się sypie. Rozwalili niezły portal. Idioci. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 W czasach zażartej konkurencji, mówiło się na Was PCLOL. Witajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isharoth Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Chyba trzeba będzie reaktywować ten wątek. ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Ja tutaj już jakiś czas jestem, więc tylko dorzucam cegiełkę :E forum pclab żyło też wpisami nowych użytkowników, i ciekawe czy dotrą do forum czy zablokują się na stronie purepc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lek Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Dobrze, że mam tutaj konto, szkoda pclaba, tyle lat.....😪 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) 1 godzinę temu, Isharoth napisał: Chyba trzeba będzie reaktywować ten wątek. 😉 Oby nie było tutaj najazdu tamtejszych politycznych oszołomów i "ekspertów" od wszystkiego. Ilu pismaków z deronet tam siedziało... Edytowane 30 Października przez B@nita 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Coś się kończy coś zaczyna? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października @B@nita obawiam się, że na każdym forum takich znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lek Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Da się ustawić ciemny motyw forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...