.PaVLo. Opublikowano Środa o 07:45 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:45 (edytowane) No cóż, odświeżamy konto starej gwardii 😉 Edytowane Środa o 07:47 przez .PaVLo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano Środa o 07:46 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:46 (edytowane) 1 minutę temu, @lek napisał: Da się ustawić ciemny motyw forum? Da. Na dole masz. Edytowane Środa o 07:46 przez PiPoLiNiO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lek Opublikowano Środa o 07:55 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:55 Tylko okno postów jest ciemne, a reszta jasna 😤 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeBomB Opublikowano Środa o 07:55 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:55 Jestem i ja. Witam. Zobaczymy jak to będzie tu wyglądało 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernorator Opublikowano Środa o 07:57 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:57 Obecny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano Środa o 07:58 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:58 (edytowane) 20 minut temu, Qrdello napisał: @B@nita obawiam się, że na każdym forum takich znajdziesz. Nie znam drugiego forum na necie z tak aktywnymi watkami politycznymi, to była polityczna tuba propagandowa axel springer i deronet. Każde szanujące się forum unika tego tematu z oczywistych powodów. Edytowane Środa o 08:00 przez B@nita 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimuszek Opublikowano Środa o 08:00 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:00 14 minut temu, .PaVLo. napisał: odświeżamy konto starej gwardii to samo, tu też 18 lat konto 😉 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano Środa o 08:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:17 (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem z Wami 🫡 Edytowane Środa o 08:17 przez azgan 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano Środa o 08:23 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:23 🌱Oby sie wam tu dobrze pisało ^^ zawsze to jakas alternatywa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabla123 Opublikowano Środa o 08:27 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:27 Konto już dojrzało chyba do tego by pisać na forum XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano Środa o 08:43 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:43 @B@nita Jesteś tu szefem wszystkich szefów? Odpowiednikiem Kadajo na Lab? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetch Opublikowano Środa o 08:47 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:47 no witajcie witajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano Środa o 08:48 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:48 Witam 🙂 Może najaktywniejszym userem nie byłem ale moje konto niedługo będzie pełnoletnie 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1623 Opublikowano Środa o 08:56 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:56 Pokfolony, witam nowych i starych znajomych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano Środa o 09:02 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:02 Zawsze jest jakaś alternatywa, ale będzie brakować pewnych działów z pclaba, jak z grami, konsole, czy samo hardware, tam jedna kto żyło i można było poczytać, czy coś podyskutować, ja tu nie zaglądam, ale aktualnie to jest jedno z naszych miejsc do których można by się emigrować, ale poczekam za głosem ludu. Będzie mi brakować tych poradników i nie tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mscie Opublikowano Środa o 09:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:17 Witam wszystkich. 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lek Opublikowano Środa o 09:22 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:22 Większość jest za ITH, to chyba zaraz ten wątek spadnie jak liście z drzew 😅 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Środa o 09:25 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:25 Dzień dobry Państwu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Środa o 09:36 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:36 Nie przenośmy łajna na butach w nowych progach. BTW. Aż się prosi o naklejki na awatarach userów typu +PCLab 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano Środa o 09:39 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:39 Po tak miłym przywitaniu raczej żadnej migracji nie będzie a to forum dalej będzie świeciło pustkami. No coż. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranormal Opublikowano Środa o 10:11 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:11 12 lat minęło... jak jeden dzień.... 🤣 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano Środa o 10:14 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:14 Z tej okazji nawet ja odkopałem loginy do forum, które jeśli się rozrusza ponownie, zostanie dostosowane do układu PCL bo ten był po prostu lepszy. Tutaj nikt za specjalnie nie dbał o kształt działów, bo cała para poszła w portal, ale wiatr zmian wieje. Co tam potrzeba wariaty? 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisol Opublikowano Środa o 10:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:17 Cześć wszystkim 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven555 Opublikowano Środa o 10:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:17 Welcome to hell ::)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano Środa o 10:21 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:21 6 minut temu, Caleb napisał: Z tej okazji nawet ja odkopałem loginy do forum, które jeśli się rozrusza ponownie, zostanie dostosowane do układu PCL bo ten był po prostu lepszy. Tutaj nikt za specjalnie nie dbał o kształt działów, bo cała para poszła w portal, ale wiatr zmian wieje. Co tam potrzeba wariaty? 🙂 Tak, przydałby się Layout rodem z pcLaba. I możemy olać Axel Springer, karawana jedzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano Środa o 10:25 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:25 (edytowane) 3 minuty temu, Kilokush napisał: Tak, przydałby się Layout rodem z pcLaba. I możemy olać Axel Springer, karawana jedzie dalej. Tutaj trzeba sporo zmian, zwłaszcza w strukturze działów i aktualizacji tematów, ale to zostawiam adminowi i userom - jedni mogą zakładać potrzebne wątki, drudzy przypinać te najważniejsze. Info tutaj i będziemy powoli to modernizować. Edytowane Środa o 10:25 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonybandit Opublikowano Środa o 10:28 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:28 kurde ja tu konto mam dłużej nic na PClolu chyba 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDow_Pro Opublikowano Środa o 10:35 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:35 Mam nadzieje że dyskusje komputerowe z Pclaba przeniosą się tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broly Opublikowano Środa o 10:45 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:45 (edytowane) 3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Coś się kończy coś zaczyna? Witam kolegę z tematu zbiorczego monitory OLED :E Nawet nie pamiętałem że mam tu konto 😆 nawet udało się zmienić nik 1 razowo heh. Edytowane Środa o 10:50 przez Broly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano Środa o 10:52 Zgłoś Opublikowano Środa o 10:52 6 minut temu, Broly napisał: Nawet nie pamiętałem że mam tu konto 😆 nawet udało się zmienić nik 1 razowo heh. No chyba jednak wygrało ITH 🙂 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...