Jump to content
munio1000

Nowi userzy z forum PCLAB [*] - witojcie

Recommended Posts

20 minut temu, Qrdello napisał:

@B@nita

obawiam się, że na każdym forum takich znajdziesz.

Nie znam drugiego forum na necie z tak aktywnymi watkami politycznymi, to była polityczna tuba propagandowa axel springer i deronet. Każde szanujące się forum unika tego tematu z oczywistych powodów.

Edited by B@nita
  • Upvote 3

Zawsze jest jakaś alternatywa, ale będzie brakować pewnych działów z pclaba, jak z grami, konsole, czy samo hardware, tam jedna kto żyło i można było poczytać, czy coś podyskutować, ja tu nie zaglądam, ale aktualnie to jest jedno z naszych miejsc do których można by się emigrować, ale poczekam za głosem ludu. Będzie mi brakować tych poradników i nie tylko.

Z tej okazji nawet ja odkopałem loginy do forum, które jeśli się rozrusza ponownie, zostanie dostosowane do układu PCL bo ten był po prostu lepszy. Tutaj nikt za specjalnie nie dbał o kształt działów, bo cała para poszła w portal, ale wiatr zmian wieje. Co tam potrzeba wariaty? 🙂

6 minut temu, Caleb napisał:

Z tej okazji nawet ja odkopałem loginy do forum, które jeśli się rozrusza ponownie, zostanie dostosowane do układu PCL bo ten był po prostu lepszy. Tutaj nikt za specjalnie nie dbał o kształt działów, bo cała para poszła w portal, ale wiatr zmian wieje. Co tam potrzeba wariaty? 🙂

Tak, przydałby się Layout rodem z pcLaba. I możemy olać Axel Springer, karawana jedzie dalej.

3 minuty temu, Kilokush napisał:

Tak, przydałby się Layout rodem z pcLaba. I możemy olać Axel Springer, karawana jedzie dalej.

Tutaj trzeba sporo zmian, zwłaszcza w strukturze działów i aktualizacji tematów, ale to zostawiam adminowi i userom - jedni mogą zakładać potrzebne wątki, drudzy przypinać te najważniejsze. Info tutaj i będziemy powoli to modernizować. 

Edited by Caleb

3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

Coś się kończy coś zaczyna?

Witam kolegę z tematu zbiorczego monitory OLED :E

Nawet nie pamiętałem że mam tu konto 😆 nawet udało się zmienić nik 1 razowo heh.

Edited by Broly