brusse Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Witam mam lapka sony vjajo pcg pL2L, chciałem go troszke odswiezyc i mialem hp uszkodzona matryca więc wyciągnąłem mu dysk wd black i 2x2gb ram i wrzuciłem do tego sony co miał 2x1gb . Pojawił się problem z instalacja windy ciągle jakieś błędy plików brak dostepu do partycji uszkodzenia ntfs ciagle cos naprawiałem chdisk diskparty usuwalem wszyszskie partycje itd nic, wrzuciłem stary dysk, odpala się win i bład sysytemu wyłączy się żeby nie uszkodzić i tak za każdym razem. Wyciągniczym 1 kość i system odpalił podmiana dysku i się zainstalował nowy czy ta druga kość jest walnieta czy jakoś to trzeba zaktualizować w biosie systemie ? Czy laptop może nie obsługuje? Jeszcze spróbuje zainstalować tylko tą drugą, możliwe żeby się gryzły? Były niby w starym lapku , jedna to hynix druga innej firmy traces czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Uruchom test pamięci - jeśli sypie błędami, to będziesz miał winowajcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 dobra na bank pamiec wrzucilem 1gb+2gb i smiga a z tamta nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...