kanapeczka13 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Witam, mam problem z komputer. Mianowicie gdy odpalą grę (nie zależnie jaką) to po kilku chwilach komputer się sam restartuje. Jakieś pomysły? Może zasilacz pada? moje podzespoły to: Gtx 980ti, ryzen 5 2600, b450 pro4, adata sx8200pro, patriot 16gb 3200mhz oraz zasilacz be quiet pure power 530w. Co do temperatur to procesor w stresie ma 70c, karta 75c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Dzieje się tak od niedawna. Instalowałeś coś. Podkręcałeś procesor lub pamięci ? Może to też być zasilacz. Sterowniki GPU raczej nie bo by wywalało do pupitu. Możesz ew zainstalować jakiś soft do testowania stabilności systemu jak OCCT np i sprawdź czy nie wywala błędów. No i ostatecznie test na innym zasilaczu. Przeskanuj też dysk jakimś antywirusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanapeczka13 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Nie, nic nie podkręcałem, dysk sprawdzony. Co do occt to spróbuję Edytowane 1 Lipca 2020 przez kanapeczka13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...