Martyn85 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam Zakupiłem wczoraj dodatkowe kośći G.Skill 16GB f-4 3200c16D-16GVKB, problem w tym,że system ich nie widzi w biosie widnieje 16GB w CPU-Z widzi 32GB. Płyta główna Gigabyte B450M DS3H,Ryzen 7 3700x. Pytanie w czym może tkwić problem ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2020 A jaki masz zestaw pierwszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyn85 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2020 Identyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2020 System nie widzi, ale CPU-Z widzi? Nie rozumiem. A co pokazuje okno właściwości mojego komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyn85 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 16GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilban Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 A jak wyciągniesz te stare kości i włożysz w miejsce tych starych te nowe to jaki jest wynik? I jeszcze przy 4 modułach nie uda się ustawić prędkości 3200. Nie ma na to żadnych szans. Lepiej mieć 2 kości po 16 GB każda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyn85 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 Jedna z kupionych kości jest wadliwa sprawdziłem, wszystkie i jedna nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...