Mucha_bn Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Podobna kupilem za 30 zyli :) ... Informacja dla chcecych kupic BigToweraAtx tanio na obszarze zaglebia i okolic (woj. slaskie) w Sosnowcu (Milowicach) miesci sie giełda elektroniczna na ktorej mozna znalesc praktycznie wszystko, po bardzo rozsadnych cenach (ceny wiekszosci nowych akcesoriow komputerowych 20 zl tansze niz w sklepie internetowym. a uzywane rzeczy to jush wogule taniusko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 no ( hehe kolejny moj post yes!! ) :D Nie chcę się czepiać, ale ewidentnie piszesz żeby nabić sobie licznik :evil: Przeginasz.... Zobacz kiedy się zarejestrował na forum i ile postów już "natłukł" :evil: :D kazdy w innym jezyku :D w wolnym tlumaczeniu "jestem debilem, zobaczcie tu ! to ja, jestem debilem" ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a jak chcesz nową, to na Batorego goście sprzedają bez problemu budy bez zasiłek i zasiłki bez bud. na pewno sie dogadasz, jak tylko znajdziesz taka jaka chcesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a jak chcesz nową, to na Batorego goście sprzedają bez problemu budy bez zasiłek i zasiłki bez bud. na pewno sie dogadasz, jak tylko znajdziesz taka jaka chcesz... Myślisz o WGK przy klubie Stodoła? Może jakieś orientacyjne ceny za samą budę bez zasiłki znasz? Chyba najlepsze wyjście, pojadę w następną sobotę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Szkoda ze mieszkam w malym miescie. Gieldy komputerowej nie ma :( Jest normalna ale na niej nie trafilem na samego bigtowera :( Dwa razy byly cale kompy w obudowie bigtower. Chyba zostanie mi tylko kupno przez net ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...