krzychu2 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 czy HP 2300C bedzie odpowiedni? krzychu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostry overclocking :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostry overclocking :lol:kurna jeszcze jedno. jak masz zamiar pisac nie na temat to nie pisz w ogole P.S do skanera Ten skaner to jest cos. Choc osobiscie zakupilbym jakiegos Canona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 czy HP 2300C bedzie odpowiedni? krzychu Mam HP SJ2200C, zeskanowałem na nim ponad 5 tysięcy stron głównie z książek akademickich. Zwrócił mi się wielokrotnie w ciągu 2 miesięcy. Mógłby być trochę szybszy, chociaż i tak jest. Jakość skanów za tę cenę znakomita. HP SJ 2300C to 2200C po facelitingu. Naprawdę warto go kupić Wcześniej miałem Agfę SnapScan 310 SCSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostry overclocking :lol:kurna jeszcze jedno. jak masz zamiar pisac nie na temat to nie pisz w ogole P.S do skanera Ten skaner to jest cos. Choc osobiscie zakupilbym jakiegos Canona :) HP - CCD najlepsza technologia do domu Canon - głównie CIS - odpada, kiepskie naświetlenie skanowanym obrazów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostry overclocking :lol:kurna jeszcze jedno. jak masz zamiar pisac nie na temat to nie pisz w ogole P.S do skanera Ten skaner to jest cos. Choc osobiscie zakupilbym jakiegos Canona :) Nieprzezyje obronca ucisnionych echh to jsuh nic niemozna sobie napisac... nieslyszales o czyms takim jak wolnosc slowa? Ja nikogo niewyzywam czy cos:) Ostry koles z ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostry overclocking :lol:kurna jeszcze jedno. jak masz zamiar pisac nie na temat to nie pisz w ogole P.S do skanera Ten skaner to jest cos. Choc osobiscie zakupilbym jakiegos Canona :) Nieprzezyje obronca ucisnionych echh to jsuh nic niemozna sobie napisac... nieslyszales o czyms takim jak wolnosc slowa? Ja nikogo niewyzywam czy cos:) Ostry koles z ciebie KOLES DO OT MASZ - OSOBNE FORUM!!! KAPISZI??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 overclocking :D Dobra koniec ... a biorac to na zdrowy rozum forum `sprzet` niejest do klucenia sie , a wiec powinnes wejsc w forum off-topic i tam wyslac towj ostatni post... tak to mi ty wytlumaczyles, czyz nie? (chociaz ja teraz zle robie odpisujac ci na forum `sprzet` rzeczy zupelnie niezwiazane z sprzetem komputerowym i powinnem wrzucic ten post do off-topickow. Lecz jesli ja napisze tu ze mam Athlona 2000+ to jush moj post kwalifikuje sie do tego forum, czyli tylko ty teraz zle umiesciles swojego posta?) Tak to zrozumialem mastah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A może Microtec 3800 ? Tani ~250 zł, skaner bardzo dobry, w końcu to Microtec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A może Microtec 3800 ? Tani ~250 zł, skaner bardzo dobry, w końcu to Microtec. Ten Microtek jest lepszy od wiekszości skanerów w podobnej cenie. Dobrej jakości skany i jest dość szybki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ten Microtek jest lepszy od wiekszości skanerów w podobnej cenie. Dobrej jakości skany i jest dość szybki. Mnie nie musisz przekonywać :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ale taki tani skaner ci d u p y niezeskanuje minimum 1200cp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ale taki tani skaner ci d u p y niezeskanuje minimum 1200cp Sorki, ale skanery nie służą do skanowania tyłków powyżej 1200dpi :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Moge i wyslac kilka moich `dobrych skanow` 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja bym brał Umaxa... Ostatnio wygrywają wszystkie testy :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...