kacperjcb Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Witam wszystkich, mam problem. Poszukuje fotela biurowego do 900zł jestem dość wysoki i szczupły 194 cm, 69kg wagi. Czy może ktoś z forum ma podobną budowę ciała i mógłby polecić jakiś fotel? Przeglądając internet sporo osób poleca ikea markus ale obawiam się, że może być dla mnie za mały, gamingowe fotele sprawiają wrażenie przereklamowanych. Edytowane 8 Lipca 2020 przez kacperjcb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Jak dla mnie, z fotelami jest taki problem, ze fajnie byłoby usiąść na 4 literach i zobaczyć jak pasuje. Ja od siebie mogę polecić tego spc https://www.x-kom.pl/p/520117-fotel-gamingowy-spc-gear-sr300f-v2-czarny-material.html - mam go od grudnia i przy moich wymiarach 182cm i 87kg czuje się w nim dobrze, wiele razy zdarzało mi się leżeć na nim pół niedzieli oglądając serial i jeszcze nic się nie rozpadło :D Wrażenia są takie jakbyś siedział w fotelach półkubełkowych, coś jak w oplu opc. Chyba nie ma jakiejś złotej rady, trzeba testować... Ewentualnie też silver monkey możesz sprawdzić, też całkiem dobre fotele robią. Odradzam ekoskóry, jak będzie gorąco to się do niego przykleisz. Nawet jeśli masz gdzieś Ikea to podjedź sobie i przetestuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...