Bubble Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Cześć, podczas kopiowania zdjęć z karty pamięci wywaliło mi błąd po czym zdjecia ktore chciałem skopiować znikły a w ich miejsce powstały pliki z krzaczkami w nazwie. Jeden z tych plikow wazy 3.72GB drugi 300mb. Pozostale zdjecia ktorych nie kopiowalem z karty nadal są na niej dostępne. Jesteście w stanie polecić mi jakieś działania lub sprawdzone programy w celu odzyskania danych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Do zdjęć polecam Photorec , masz go w pakiecie z TestDisk , Photorec potrafi też odzyskiwać inne rodzaje plików ale najlepiej radzi sobie ze zdjęciami Do zassania tutaj . Z innych narzędzi to np. Rescuva od twórców CC Cleaner , Disk Drill ( dawne Pandora Recovery ) czy Puran File Recovery . 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubble Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Photorec poradził sobie wysmienicie, odzyskałem wszystkie zdjęcia :) w stosunku do Rescuva, który odzyskał tylko 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubble Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Temat do zamknięcia Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Bubble Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...