Bubble 0 Report post Posted July 19, 2020 Cześć, podczas kopiowania zdjęć z karty pamięci wywaliło mi błąd po czym zdjecia ktore chciałem skopiować znikły a w ich miejsce powstały pliki z krzaczkami w nazwie. Jeden z tych plikow wazy 3.72GB drugi 300mb. Pozostale zdjecia ktorych nie kopiowalem z karty nadal są na niej dostępne. Jesteście w stanie polecić mi jakieś działania lub sprawdzone programy w celu odzyskania danych ? Share this post Link to post Share on other sites
reyden 3289 Report post Posted July 19, 2020 Do zdjęć polecam Photorec , masz go w pakiecie z TestDisk , Photorec potrafi też odzyskiwać inne rodzaje plików ale najlepiej radzi sobie ze zdjęciami Do zassania tutaj . Z innych narzędzi to np. Rescuva od twórców CC Cleaner , Disk Drill ( dawne Pandora Recovery ) czy Puran File Recovery . 2 Share this post Link to post Share on other sites
Bubble 0 Report post Posted July 20, 2020 Photorec poradził sobie wysmienicie, odzyskałem wszystkie zdjęcia :) w stosunku do Rescuva, który odzyskał tylko 3. Share this post Link to post Share on other sites
Bubble 0 Report post Posted August 15, 2020 (edited) Temat do zamknięcia Edited August 15, 2020 by Bubble Share this post Link to post Share on other sites