Skocz do zawartości
nadi

direct connect NAPEWNO TEGO NIE BYLO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam co zrobic aby direct connect wznawiał automatycznie połaczenie po zerwaniu i szukła tego pliku u innych użytkowniów i czy można ciagnać jeden plik(ten sam oczywiscie) od kilku użytkowników

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kilku userow to chyba DCTC potrafi. Polaczenie wznawia nawet zwykle DC, a jak chcesz aby szukal sam alternatywnych userow to poprostu wlacz w DC++ "Automaticlly find alternative download location".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dreamer , a powiedz jakie sa jeszcze z niego korzysci?

bo mnie cholernie wkurza w DC++ , sytuacje w stylu tej ktora mi sie wydarzyla ostatnio :( sciagalem dla laski plyte Shania Twain (oczywiscie posiadam orginal :lol: ) no i zostawiam na noc, rano sie budze USER OFFLINE i tak przez 3 noce! mimo, ze dodawalem nowe zrodla :/ tragedia.

Stealth to rozwiazuje? A jak z transferami? Wieksze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam co zrobic aby direct connect wznawiał automatycznie połaczenie po zerwaniu i szukła tego pliku u innych użytkowniów i czy można ciagnać jeden plik(ten sam oczywiscie)  od kilku użytkowników

dc++ to nie kazaa !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo mnie cholernie wkurza w DC++ , sytuacje w stylu tej ktora mi sie wydarzyla ostatnio :( sciagalem dla laski plyte Shania Twain (oczywiscie posiadam orginal :lol: ) no i zostawiam na noc, rano sie budze USER OFFLINE i tak przez 3 noce! mimo, ze dodawalem nowe zrodla :/ tragedia.

ani to nie podwyzsza tranferow, ani nie rozwiazuje twojego problemu, jak koles offline jest to chyba wiadomo co znaczy, wejdz na huby powyzej 1000 osob i tam szukaj, tylko nie zaznaczaj zeby szukalo osob z wolnymi slotami :)

ok teraz troche o dc++ stealth

- najwiekszy plus to to ze dzieki niemu mozesz wejsc na nieograniczona ilosc hubow (wiekszosc hubow ma limity)

- moze bez wiedzy goscia porzyczyc jeden slot :)

- moze ustawiac limity predkosci downloadu i uploadu

- fakeshare :/ (glupia opcja)

i jeszcze kilka innych, teraz wiadomo dlaczego sie nazywa stealth :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ani to nie podwyzsza tranferow, ani nie rozwiazuje twojego problemu, jak koles offline jest to chyba wiadomo co znaczy, wejdz na huby powyzej 1000 osob i tam szukaj, tylko nie zaznaczaj zeby szukalo osob z wolnymi slotami :)

ok teraz troche o dc++ stealth

- najwiekszy plus to to ze dzieki niemu mozesz wejsc na nieograniczona ilosc hubow (wiekszosc hubow ma limity)

- moze bez wiedzy goscia porzyczyc jeden slot :)

- moze ustawiac limity predkosci downloadu i uploadu

- fakeshare :/ (glupia opcja)

i jeszcze kilka innych, teraz wiadomo dlaczego sie nazywa stealth :D

Zapomniales o jednej malej wadzie... no w sumie nie tak malej: otoz lepsze huby blokuja wejscie dla DC++ stealth...

Pozatym niepokoi mnie to ze internet zaczyna przypominac zbior naciagaczy, oszystow, kombinatorow :? Kiedys, nikt nie myslal tylko o sobie, atmosfera byla rewelacyjna, mozna bylo ssac ile sie chce od kogo sie chce a kazdy byl dla siebie mily. Ostatnio porodzilo sie dosc duzo pijaw ktore niszcza tak wspaniala rzecz jaka jest internet... a gdzie idea FREE FOR ALL :!: albo SHARING IS LOVE :!:

Szkoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za linka i jeszcze jedno jak krasc sloty bo mi to jakas niezabardzo wychodzi jest taka opcja jak grand slot czy to jest to mimo że zaznacz7am i zaraz probuje cos sciagnac od tego kolesi co niby mu ukradłem slot to nie działa mogłby mi ktos bardzie łopatologicznie napisac jak to powinno sie robic :P THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu ja :)

czpro.no-ip.com mam narazie tylko 1

ste... jest fajny ale przezu niego dostałem kiklka banów :( ach ci op i admini , st.. jest o wiele lepszy jakis takiej bardziej żeśki lepiej dztiała , no ale narazie wróciłem 0.261

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi