nadi Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam co zrobic aby direct connect wznawiał automatycznie połaczenie po zerwaniu i szukła tego pliku u innych użytkowniów i czy można ciagnać jeden plik(ten sam oczywiscie) od kilku użytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Direct Connect ++ Stealth Od kilku userow??? - to nie wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Od kilku userow to chyba DCTC potrafi. Polaczenie wznawia nawet zwykle DC, a jak chcesz aby szukal sam alternatywnych userow to poprostu wlacz w DC++ "Automaticlly find alternative download location". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No z tym automaticly find....." bywa roznie. Czasami przychodze z pracy i zamiast zastac sciagniety film mam pusto bo se dc++ jakos nie znalazl alternatywy. Manualnie oczywiscie wyszuka ale co mi po tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Direct Connect ++ Stealthzdecydowanie jest to najlepsza wersja dc :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 a czy direct connect ++ stealth mozna uzywac na wszystkich hubach? nie banuja za to? skad mozna sciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 dc++ stealth jest nie wkrywalny przez boty.. mimo ze mozna sie latwo domyslic kto go uzywa :), jak chcesz sciagnac to poszukaj w googlach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 dreamer , a powiedz jakie sa jeszcze z niego korzysci? bo mnie cholernie wkurza w DC++ , sytuacje w stylu tej ktora mi sie wydarzyla ostatnio :( sciagalem dla laski plyte Shania Twain (oczywiscie posiadam orginal :lol: ) no i zostawiam na noc, rano sie budze USER OFFLINE i tak przez 3 noce! mimo, ze dodawalem nowe zrodla :/ tragedia. Stealth to rozwiazuje? A jak z transferami? Wieksze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Witam co zrobic aby direct connect wznawiał automatycznie połaczenie po zerwaniu i szukła tego pliku u innych użytkowniów i czy można ciagnać jeden plik(ten sam oczywiscie) od kilku użytkownikówdc++ to nie kazaa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a szkoda byłoby łatwiej prościej hihi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 dreamer , a powiedz jakie sa jeszcze z niego korzysci? bo mnie cholernie wkurza w DC++ , sytuacje w stylu tej ktora mi sie wydarzyla ostatnio :( sciagalem dla laski plyte Shania Twain (oczywiscie posiadam orginal :lol: ) no i zostawiam na noc, rano sie budze USER OFFLINE i tak przez 3 noce! mimo, ze dodawalem nowe zrodla :/ tragedia. Stealth to rozwiazuje? A jak z transferami? Wieksze? ani to nie podwyzsza tranferow, ani nie rozwiazuje twojego problemu, jak koles offline jest to chyba wiadomo co znaczy, wejdz na huby powyzej 1000 osob i tam szukaj, tylko nie zaznaczaj zeby szukalo osob z wolnymi slotami :) ok teraz troche o dc++ stealth - najwiekszy plus to to ze dzieki niemu mozesz wejsc na nieograniczona ilosc hubow (wiekszosc hubow ma limity) - moze bez wiedzy goscia porzyczyc jeden slot :) - moze ustawiac limity predkosci downloadu i uploadu - fakeshare :/ (glupia opcja) i jeszcze kilka innych, teraz wiadomo dlaczego sie nazywa stealth :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A znacie jakies polskie huby, na ktorych mozna dostac Polska muzyke :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 dreamer , a powiedz jakie sa jeszcze z niego korzysci? bo mnie cholernie wkurza w DC++ , sytuacje w stylu tej ktora mi sie wydarzyla ostatnio :( sciagalem dla laski plyte Shania Twain (oczywiscie posiadam orginal :lol: ) no i zostawiam na noc, rano sie budze USER OFFLINE i tak przez 3 noce! mimo, ze dodawalem nowe zrodla :/ tragedia. Stealth to rozwiazuje? A jak z transferami? Wieksze? ani to nie podwyzsza tranferow, ani nie rozwiazuje twojego problemu, jak koles offline jest to chyba wiadomo co znaczy, wejdz na huby powyzej 1000 osob i tam szukaj, tylko nie zaznaczaj zeby szukalo osob z wolnymi slotami :) ok teraz troche o dc++ stealth - najwiekszy plus to to ze dzieki niemu mozesz wejsc na nieograniczona ilosc hubow (wiekszosc hubow ma limity) - moze bez wiedzy goscia porzyczyc jeden slot :) - moze ustawiac limity predkosci downloadu i uploadu - fakeshare :/ (glupia opcja) i jeszcze kilka innych, teraz wiadomo dlaczego sie nazywa stealth :D Zapomniales o jednej malej wadzie... no w sumie nie tak malej: otoz lepsze huby blokuja wejscie dla DC++ stealth... Pozatym niepokoi mnie to ze internet zaczyna przypominac zbior naciagaczy, oszystow, kombinatorow :? Kiedys, nikt nie myslal tylko o sobie, atmosfera byla rewelacyjna, mozna bylo ssac ile sie chce od kogo sie chce a kazdy byl dla siebie mily. Ostatnio porodzilo sie dosc duzo pijaw ktore niszcza tak wspaniala rzecz jaka jest internet... a gdzie idea FREE FOR ALL :!: albo SHARING IS LOVE :!: Szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 To bylo pewne ze stealth....... "to nie moze byc jogurt" mus miec jakies wady :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ee no nie jestem do konca do tego przekonany ale i nie przecze, siedze przewaznie na szwedzkich hubach ze wzgledu na tranfery :) i jakos ani razu dostalem kick za niedozwolonego klienta, jak cos to nie fake'uje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ja tez Szwedzkie albo Finskie. :) bardzo mi sie tam podoba ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 niech ktos mi wysle instalke tego stealth bo na google nie moge znalezc jakis syf wyswietla tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ja mam to samo :/ ale nadal uzywam normalnego DC++ , ale stealthem nie pogardze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 no jak tyle pisaliście o tym stealth i nikt niema niech ktos mi wysle czekam , o i jeszcze jedno zauważyliscie nie ma kto ile ma postow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Dolanczam sie do kolegów. Jak kto[ ma linka to niech wrzuci na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 dobra ziomki znalazBem http://www.hannibalworks.net/downloads/sharing.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 dzieki za linka i jeszcze jedno jak krasc sloty bo mi to jakas niezabardzo wychodzi jest taka opcja jak grand slot czy to jest to mimo że zaznacz7am i zaraz probuje cos sciagnac od tego kolesi co niby mu ukradłem slot to nie działa mogłby mi ktos bardzie łopatologicznie napisac jak to powinno sie robic :P THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 No co naprawde nikt niewie :( i jeszcze jedno używam stealth chodzi naprawde ładnie wer 0.261 mulła jakąś marnie wszystko szło a na tym plływa nic nie narzekam jest git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 i jeszcze jedno dajcie adres hubow ponad 3k użytkowników bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Chodzi co o Grant Extra Slot ??? Nie chce sie rozpisywac ale slowo Grant oznacza Przyznawac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 No, ale wciaz czekamy na adresy do hubow powyzej 3000 ludkow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 I znowu ja :) czpro.no-ip.com mam narazie tylko 1 ste... jest fajny ale przezu niego dostałem kiklka banów :( ach ci op i admini , st.. jest o wiele lepszy jakis takiej bardziej żeśki lepiej dztiała , no ale narazie wróciłem 0.261 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 własnie a banany dostaje sie jak uzywaz sie tych opcji wszyskich???czy tylko za uzywanie stealth?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja dostałem za stealth na 5 serwach pech :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Jaka jest najnowsza wersja DC++ Stealth? Jaka jest domowa strona programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...