dr34m3r Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ja dostałem za stealth na 5 serwach pech :( tak to jest jak sie nie umie sie umiejetnie ustawic opcji i znalezc oficjalnej stronki gdzie wszystko jest opisane co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 kto zna jeszcze jakies fajne huby powyzej 3k userow albo jakies szybkie skandynawskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ja dostałem za stealth na 5 serwach pech :( tak to jest jak sie nie umie sie umiejetnie ustawic opcji i znalezc oficjalnej stronki gdzie wszystko jest opisane co i jak. podaj linka do takiej stronki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Szkoda że stelh traktują jak intruza, zresztąwielu userów nie korzystałby z tego jeśli tylko w zwykłym dc dało by się ograniczyć upload:( już dwa razy mnie admin wypiął z sieci bo w nocy przez dsl 0,5 poeciało ode mnie po pół giga a on nie mógł się zdalnie zalogować na serwer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...