karolski Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam Macie może informacje, co to sie dzieje z cenami ?. Nie byłem ostatnio na giełdzie, tym nie mniej odwiedziłem stronę wgk i zauważyłem generalnie wzrosty cen większości ważniejszych produktów. Wydało mi się to troche dziwne biorąc pod uwagę czas wakacyjny, więc może ktoś jest w stanie objaśnić co się dzieje, bo przymierzam się do zmiany maszyny. Pozdrawiam wszystkich karolski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.barwkomp.pl/ aktualne ceny, lecz jesli kupujesz na gieldzie mozesz od cen tego internetowego sklepu odliczyc okolo 10-15 zyli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Narazie ceny poszly w gore i nie spadaja, oczywiscie nie wsyztskie mam na mysli pamieci i niektore plyty glowne takie jak Fic Au13, reszta narazie w normie tak jak bylo, ale mysle ze w sierpniu zacznie sie cos wkoncu dziac z obnizka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jak to co...to $ !!! Złoty najsłabszy do dolara od wielu miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja trzymam w domu lewe dinary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam Macie może informacje, co to sie dzieje z cenami ?. Nie byłem ostatnio na giełdzie, tym nie mniej odwiedziłem stronę wgk i zauważyłem generalnie wzrosty cen większości ważniejszych produktów. Wydało mi się to troche dziwne biorąc pod uwagę czas wakacyjny, więc może ktoś jest w stanie objaśnić co się dzieje, bo przymierzam się do zmiany maszyny. Pozdrawiam wszystkich karolski wydalo ci sie dziwne ze na wakacje ceny wzrastaja na wgk? Jest tak co roq... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 a jak myslice we wrzesniu jak bedzie w gore czy deko w dol bo przed siwetami to ceny winduja tak ze az strach :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...