Choli Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam was moi drodzy. Moja leciwa już klawiatura Genesis RX55 przeżywa swoje ostatnie chwile. Klawisze WASD, szczególnie D, nie łapią za każdym razem. Szukam czegoś bardziej w klasycznej stylizacji. Jedyne na czym mi zależy to podświetlenie, byle jakie ale żeby było ? (oczywiście z numpadem) Jedyne co znajduję to super gamingowe choinkowe klawiatury. Jestem przyzwyczajony do membrany ale jeśli jest coś mechanicznego w tym przedziale, też wezmę pod uwagę, byle nie było by to stukanie jak w maszynie do pisania. Przez zużycie wyżej wymienionych klawiszy, raczej wiadomo do czego w dużej mierze będzie służyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 Zobacz sobie krux meteor, ona kosztuje tak średnio ok 150 zł https://www.x-kom.pl/p/573300-klawiatura-przewodowa-krux-meteor-rgb.html nic lepszego raczej nie znajdziesz. Z takich tanich też reddragon jest spoko, znajomy od 2 lat ma ich klawę (jakiś tani mechanik) i działa bez problemu. Ewentualnie lanparty, ale one nie mają numpada. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choli Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 Dzięki serdeczne za szybką odpowiedź. Jest może jakiś odpowiednik tej klawiatury z tymi przełącznikami, którą znajdę w jakimś większym sklepie? Zanim kupię chciałbym zobaczyć jak bardzo te przełączniki różnią się od membrany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 21 godzin temu, Choli napisał: Dzięki serdeczne za szybką odpowiedź. Jest może jakiś odpowiednik tej klawiatury z tymi przełącznikami, którą znajdę w jakimś większym sklepie? Zanim kupię chciałbym zobaczyć jak bardzo te przełączniki różnią się od membrany Możesz zamówić sobie je w xkomie i na miejscu, w salonie obejrzeć. Jesli masz oczywiście w okolicy ich sklep, ja tak myszki testowałem jak kupowałem, ale teraz przez koronawirusa nie wiem jak to wygląda ze sprawdzaniem w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...