MAGIC Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 posiadam napęd DVD "Fujitsu-Simens" Matshita SR-8585 (bios 1S29) znalazłem nowy bios :) ale nigdzie nie moge znaleźć programu do zmiany biosu miałem już chyba z 10 i żaden nie chciał czegokolwiek zrobić :( jakim programem można zmienić bios w DVD :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A z jakim rozszerzeniem jest ten bios ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 z rozszerzeniem *.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 i jaki ten program ?? jest jakiś standardowy program którym można z pozimu Win upgrade wykonać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Ja mam matsushitę (inny model) i w komplecie z biosami zawsze były programy do flashowania -> ściągnij biosa do innego modelu niż twooy. Flashery są uniwersalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja mam matsushitę (inny model) i w komplecie z biosami zawsze były programy do flashowania -> ściągnij biosa do innego modelu niż twooy. Flashery są uniwersalne a jest jakiś Windowsowski programik do flashowania tego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...