lopik_ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Gdzie można znaleźć opis programu NERO CD SPEED bo zrobiłem test nagrywarki i nie wiem jak mam to rozumieć :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Dawno tego programu nie odpalalem, ale pamietam ze po obejrzeniu wynikow nie potrzebowalem opisu. Program pokazuje z jaka predoscia odczytuje naped plyty CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Zajrzyj na forum www.cdrinfo.pl - tam jest opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Zajrzyj na forum www.cdrinfo.pl - tam jest opisanea dokładniej bo patrzyłem i nie znalazłem najlepiej jak byś mógł dać linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...