CobraVerde Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 co sądzicie o tej ofercie i tej karcie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14672612 - warto brać ? ktoś testował te cudo ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Szukaj !! Bylo omawiane ze 3 razy ... nie dalej niz 3 strony do tylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Racja. Zamknąć topic. Zamknąć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Cytat Szukaj !! Bylo omawiane ze 3 razy ... nie dalej niz 3 strony do tyluprzejrzałem wszystkie posty o kartach Sapphire 9500 ale mi chodzi o konkretnie TĄ ofertę z Allegro i zawarte tam sformułowania: że to limitowana seria, że super się kręci itd. jasne ??? Cytat Racja. Zamknąć topic. Zamknąć!jak nie masz nic mądrzejrzego do powiedzenia to poprostu milcz - ciągle na tym forum trzeba znosić głupawe texty lolków z przerostem ambicji... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dobra a teraz sluchaj chlopaczku: Poczytaj co sie aktualnie dzieje np na www.benchmark.pl Oni mają wlasnie te karty i podają tam wazną informacje a mianowicie taką ze z dostarczonych im egzemplazy nowych kart 9500 (po 4 miesiecznej przewie w dostawach kart na pcb Radeona 9700) JEDYNIE 50 procent daje sie kręcic do 9700 bez artefaktów. Wybierają oni te które są OK i je sprzedają i za to doliczają 150 pln (bo kosztują 999pln brutto). Jesli zatem chcesz ryzykowac to kupuj sobie tą karteczke na allegro. Ja bym wolał dopłacic. Cytat jak nie masz nic mądrzejrzego do powiedzenia to poprostu milcz - ciągle na tym forum trzeba znosić głupawe texty lolków z przerostem ambicji... :evil: A jak ty nie masz madrzejszych pytań równiez ci tego życze. BTW: wole miec przeost ambicij niz niedostatek wiedzy (tak jak to ma miejsce w twoim przypadku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Cytat Dobra a teraz sluchaj chlopaczku: Poczytaj co sie aktualnie dzieje np na www.benchmark.pl Oni mają wlasnie te karty i podają tam wazną informacje a mianowicie taką ze z dostarczonych im egzemplazy nowych kart 9500 (po 4 miesiecznej przewie w dostawach kart na pcb Radeona 9700) JEDYNIE 50 procent daje sie kręcic do 9700 bez artefaktów. Wybierają oni te które są OK i je sprzedają i za to doliczają 150 pln (bo kosztują 999pln brutto). Jesli zatem chcesz ryzykowac to kupuj sobie tą karteczke na allegro. Ja bym wolał dopłacic.no widzisz ? jak cię opieprzyć to potrafisz sensownie coś poradzić :wink: o to mi chodziło. i dwie uwagi: akurat rzadko odwiedzam benchmarka.pl i jak wiele tu osób potrzebuję pomocy i rady - czy to tak trudno pojąć ??? a tego chłopaczka to sobie daruj - pisząc w ten sposób potwierdzasz jedynie, że jesteś ... Cytat A jak ty nie masz madrzejszych pytań równiez ci tego życze. BTW: wole miec przeost ambicij niz niedostatek wiedzy (tak jak to ma miejsce w twoim przypadku)pewnie kiepsko się znam na SVGA ale zapewniam cię że są dziedziny wiedzy o której ty pewnie nie masz zielonego pojęcia i nie ma szans na to żebyś kiedykolwiek miał... więcej pokory "mistrzu"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No wiec teraz posluchaj : Chciałem Ci przypomniec, ze to wlasnie Ty rozpocząłeś tą "jakże wspaniałą" wymianę podlądów od nazwania mnie "lolkiem z przerostam ambicji", który to wypowiada "głupawe teksty". Gdybys zatem odnosił sie do rozmówców z wiekszym szakunkiem nikt nie powiedziałby złego słowa na Twój temat (a juz z całą pewnością nie ja). OCZYWISCIEsą dziedziny wiedzy o których nie mam zielonego pojęcia ale stwierdzenie, ze "nie mam szans na to bym je kiedys znał" ponownie swiadczy o Tobie w niezbyt pochlebny sposób. Wydaje mi sie bowiem, ze mój potencjał intelektualny pozwoliłby mi na dogłębne poznanie (przynajmniej na poziomie tytulu magistra) praktycznie każdej dziedziny wiedzy od technicznych az po ściśle humanistyczne. Wiesz dlaczego mi sie tak wydaje? Dlatego, ze mimo faktu majego studiowania na wydziale EiTI na Polibudzie Warszawskiej (ze srednią stypendialną), testy psychologiczne ukazujące moje predyspozycje definitywnie wskazują u mnie wyższość myślenia humanistycznego. Na drugi raz życzę Ci byś zastanowił sie nad tym co masz zamiar powiedzieć zanim kogos urazisz. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 z powyzszego postu dowiadujemy sie iż: Cytat ...mój potencjał intelektualny pozwoliłby mi na dogłębne poznanie (przynajmniej na poziomie tytulu magistra) praktycznie każdej dziedziny wiedzy od technicznych az po ściśle humanistyczne... a to dlatego, że: Cytat mimo faktu majego studiowania na wydziale EiTI na Polibudzie Warszawskiej (ze srednią stypendialną), testy psychologiczne ukazujące moje predyspozycje definitywnie wskazują u mnie wyższość myślenia humanistycznego... HOLI SZIT !!!! ;)) MAK-GAJWER!!!! zari:ofKoz masz racje ale ten text to przesada...hyhy ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No moze torche za duzo wy-fuckin-chwlania samego siebie. Racja. Tymczasem Panie KobraVerde prosze mi tu takich rzeczy nie pisac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Cytat Wiesz dlaczego mi sie tak wydaje? Dlatego, ze mimo faktu majego studiowania na wydziale EiTI na Polibudzie Warszawskiej (ze srednią stypendialną), testy psychologiczne ukazujące moje predyspozycje definitywnie wskazują u mnie wyższość myślenia humanistycznego. Na drugi raz życzę Ci byś zastanowił sie nad tym co masz zamiar powiedzieć zanim kogos urazisz. Pozdrawiam hehe... ale ci po ambicji przejechałem ;) co za wyznanie :lol: ja już studia skończyłem (politologia) a poza tym to co robię zawodowo dodatkowo pozwala mieć o sobie b. dobą opinię i dlatego drażni mnie jak ktoś udaje "mistrza" i sili się na protekcjonalny ton a okazuje się, że w życiu jeszcze tak naprawdę do niczego nie doszedł... jeżeli cię uraziłem to sorry ale nie lubię jak osoby potrzebujące pomocy na tym forum są z góry traktowane przez niektórych miejscowych "ekspertów"... peace :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 w niniejszym fragmencie: Cytat ja już studia skończyłem (politologia) a poza tym to co robię zawodowo dodatkowo pozwala mieć o sobie b. dobą opinię i dlatego drażni mnie jak ktoś udaje "mistrza" i sili się na protekcjonalny ton a okazuje się, że w życiu jeszcze tak naprawdę do niczego nie doszedł...autor przekonuje czytelnika o swojej wyższości intelektualnej na zasadzie - ja to juz jestem po studiach i pracuje, wiec nie wyjezdzaj mi tu...:)a przecież sami wiecie jak teraz trudno o prace (tymbardziej po politologii) ;) brak dobrej opinii sąsiadów na swooj temat nadrabia dobrą własną...;) Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to co napisalem - po prostu spoojrzcie oboje na siebie - JEEZZ - tacy wykształceni ludzie - a teraz spoojrzcie na topik - o to właśnie sie pokłóciliście - warto było ??? hyhyhy;) pozdro....anyway!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Czemu piszesz "peace" skoro z twojej wypowiedzi dalej wynika, ze traktujesz mnie nizej od siebie... "i sili się na protekcjonalny ton a okazuje się, że w życiu jeszcze tak naprawdę do niczego nie doszedł... ". Poczytaj sobie zatem czlowieku moje posty i a potem bedziemy gadali. A moze sposób w jaki sie wypowiadam nie odpowiada ci z innego powodu...hehe. I skąd ta wspaniałomyslna spakulacja ze do nieczego jeszcze nie doszedlem? Juz naprawde nie mam zamiaru z tobą rozmawiac. Proponuje bys poszukał sobie kompanów do gadki, którzy to : - ukończyli wyzsze studia (i oczywiscie podobnie jak ty traktują to jako wielki sukces) - i oczywiscie DO CZEGOS DOSZLI czyli zaczeli pracowac (i podobnie jak ty nie w swoim zawodzie) Brawa dla tego Pana. Pozdrawiam i oczywiscie: P E A C E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dobra ChomiK. Juz skonczylismy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Zari - swoich kąśliwych uwag nie kierowałem personalnie do ciebie, jako urodzony humanista powinieneś wychwytywać takie niuanse ;) Chomik - masz rację :oops: Hołk, na tym koniec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...