Dives93 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2020 Jak w temacie. Szukam jakiegoś przyzwoitego monitora 1080p, może być używany. Wielkość 22-24", spokojnie starczy mi 60Hz i nie potrzebuje głośników wbudowanych. Chciałbym wydać tak 300 max 400zł, ale im mniej tym lepiej. Fajnie jakby miał displayport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2020 33 zł więcej masz całkiem spoko AOC G2260VWQ6, który ma DP i opcję montażu na ścianie. Tylko jest chwilowo niedostępny, ale podejrzewam, że to kwestia czasu. Nic innego z nowych nie przychodzi mi do głowy. Używki możesz popatrzeć i podlinkować tutaj, sprawdzimy co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiX32 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Niestety bez DP, tylko HDMI i D-Sub ale polecę jako że moim zdaniem jeden z fajniejszych w tej cenie. IPS 22" 1920x1080 75Hz FreeSync LG 22MK430H Edit: Największą wadą jest chyba to że monitor jest średnio stabilny i czasami delikatnie się gibie co niektórym może przeszkadzać (dla mnie wcale), ale matryca w tej cenie to chyba najlepsze co można wyrwać. Edit2: FreeSync po HDMI wspierają jedynie karty AMD, Nvidia wymaga DisplayPort. Edytowane 28 Lipca 2020 przez DominiX32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...