majkeljot Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2020 Pomijając inne problemy z tą motką odkryłem coś niepokojącego. Otóż po podłączeniu słuchawek przewodowych, dźwięk który można w nich usłyszeć jest całkowicie monofoniczny. Sprawdzałem to na kilku różnych słuchawkach, na różnych programach, na różnych ustawieniach i nic. Zastanawiam się czy to nie jest powiązane z ostatnimi aktualizacjami. Skąd ten pomysł? Otóż jakiś czas temu, może z miesiąc może dawniej, pojawił się problem z głośnością podczas rozmowy telefonicznej. Mnie słyszano b.dobrze a ja prawie wcale i nic nie pomagało. Juz miałem oddawać ją do serwisu ale nagle głośność się naprawiła i wydaje mi się, że stało się to po ostatniej aktualizacji. Może więc brak stereo to kolejna wtopa programistów, a może gdzieś można jednak to ustawić. Proszę użytkowników o sprawdzenie jak to jest u Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2020 nie zdziwił bym się , w mojej starej moto g po aktualizacji zamienili kanał lewy z prawym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeljot Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zobaczymy po najbliższej aktualizacji czy coś się zmieni. Halo czy naprawdę nikt z zaglądających nie ma tej motki by sprawdzić i potwierdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 12 godzin temu, majkeljot napisał: Halo czy naprawdę nikt z zaglądających nie ma tej motki by sprawdzić i potwierdzić ? Są mało znane to nic dziwnego że nikt nie odpowiada, pisz w dziale tego tel na XDA albo na rodzimym forum.android w ogólnym bo jest za mało popularna i nie ma swojego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeljot Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No właśnie jestem zaskoczony że tak mało znany, ale dzięki za linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytux Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 a nie jakieś zabrudzenie ? moja zonka lakierem do paznokci raz kapneła na tel i przestała słyszeć na 3 dni ? po 2 dniach było ciut lepiej ale nie do końća i sie temu przyjrzałem - zmywacz pomógł ? hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...