pomir Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Pojawiaja mi sie w grach, 3dmarku artefakty. Radiator na karcie nie jest zbyt cieply. ------------------------------------ Moja konfiguracja: ATHLON XP 2000+ WENTYLATOR COOLERMASTER DP5-6i11A (temperatura proca ok. 53 stopni C) EPOX 8RDA+ TWINMOS 256MB DDR-SDRAM PC-333 SUPERGRACE R9100 64MB DVI TV-OUT MAXTOR 80GB 7200 z 8MB cache tania obudowa z zasilka 300W ------------------------------------ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jakie jest taktowanie karty???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomir Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 taktowanie karty 250 MHz / 250 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 zobacz czy radiator dobrze przylega do chipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jak są artefakty to mi bardziej wygląda na pamięci niż GPU. przy przegrzewającym sięGPU komp sięwiesza, czarny ekran lub przyhaczenia. artefakty występują przy przegrzewającej się pamięci lub gdy jest za bardzo podkręcona. może masz za ciepło w obudowie lub ciepłe powietrze z wentyla procka dmucha na pamięć grafy. ewentualnie sterowniki kaszanią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Czy masz te artefakty także w Windows - czy w czasie przewijania ekranu w IE pojawiają się jakieś śmieci (przypadkowe kolorowe kropki, linie)? Jak pisze AMD Rulezz to wina uszkodzonych lub zbytnio przetaktowanych pamięci (miałem to na R7500), jeśli karta jest na gwarancji to zanieś ją do serwisu, jak nie to gorzej, spróbuj obniżyć taktowanie pamięci. Może trochę pomoże założenie radiatorów na pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Czy masz te artefakty także w Windows - czy w czasie przewijania ekranu w IE pojawiają się jakieś śmieci (przypadkowe kolorowe kropki, linie)? Jak pisze AMD Rulezz to wina uszkodzonych lub zbytnio przetaktowanych pamięci (miałem to na R7500), jeśli karta jest na gwarancji to zanieś ją do serwisu, jak nie to gorzej, spróbuj obniżyć taktowanie pamięci. Może trochę pomoże założenie radiatorów na pamięci. jesli takie objawy sa jak pisze Bisio to tylko wymiana karty, ja mailem gf Ti4600 i mialem artefakty nawet w IE kropki i inne gowna kaszana jednym slowem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 a tak nawiasem mowiac skad dokladniej jestes BISIO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a tak nawiasem mowiac skad dokladniej jestes BISIO :)Tak dokładniej to z osiedla Helenka, a ty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 sklodowskiej kolo multikina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...